Mistr dal po týdnu zapomenout na mdlé výkony, které doprovázely jeho čtvrtfinálové vystoupení, a v Havířově působil velice soustředěně. I přes snahu havířovského týmu držel opratě zápasu ve svých rukou a ve chvílích nejdůležitějších se opět mohl opřít o své největší opory.

20. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Petr Ďarmek: Už nechceme být ten otloukaný tým!

 




Johan von der Pahlen si schoval své lepší chvilky právě pro zlomové třetí čtvrtfinále. Dvě branky svým spoluhráčům připravil, jednou sám skóroval. Útočné snažení mladého týmu Havířova pak končilo na jistě chytajícím Tomášovi Kafkovi.

Spolehnutí bylo i na Milana Fridricha, který k brankám přidal i poctivou práci pro tým.

Letité zkušenosti z play-off má zadák Střešovic Petr Ďarmek a o pocitech z nečekaně náročné čtvrtfinálové série poskytl našemu serveru krátké interwiew.

Co byl rozhodující moment série?

Nemyslím, že to bylo tak dramatické. Havířováci hráli fakt dobře, ale pokud se nám podařilo udržet koncentraci, tak nebyl problém. Pravděpodobně důležitý moment ale nějaký nakonec byl… …Juraj Šádek a jeho gól nohou v Praze v prvním zápase. Neproměněný nájezd v prvním zápase v Havířově. Hlavně úbytek fyzických sil kluků z Torpeda ke konci zápasu. Ale jinak poklona za předvedenou hru klukům z Havířova!

V čem byl obrat k lepším výkonům mistra oproti zápasům v Praze?

Koncentrace. Konečné uvědomění si důležitosti play-off zápasu. Také to, že ač máme hráče na tři kompletní a jistě kvalitní pětky, tak stažení na dvě formace.

A konečně, už nechceme být jen ten otloukaný tým, ale také umění rozdat pár ran! Každopádně v tom ještě máme rezervu.

Koho byste si přáli do semifinále?

Asi je to jedno. Můžeme dostat Brno nebo Future, ale tady už není lehkého soupeře!


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*