Středeční zápas Pepina s Bulldogs ukončil postupové nejasnosti a FORTUNA EXTRALIGA tak může vstoupit do další fáze vyřazovacích bojů. Před branami finále se sešli Tatran, Boleslav, Pepino a Future, tedy první čtyři celky tabulky po základní části.
24. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Play-off: Jde do tuhého

 



Víkend přinese první střetnutí uchazečů o ligový titul. Se svou představou jaké jsou šance týmů v sériích se dnes podělí Štěpán Motejzík, kapitán „zachráněného Liberce“.

vs

Tatran – Future

Kdo je lepší trenér? Skružný nebo Zlatník? Dokáže mladý Rytych, že je zdatným konkurentem zkušeného Kafky? Skončí vítězná série Střešovic už v semifinále nebo Tatran zase všem zavře ústa? Každopádně nyní ztrácí mistr výhodu domácího prostředí. Pro semifinále se stěhuje ze své tradiční haly na Vinohrady. A tam loni hrál právě tým Future! Pražské derby by mělo přinést drama.

Štěpán Motejzík: 2:0 – Myslím si, že oba zápasy budou hodně vyrovnané, ale vítězství si připíše Tatran. Po problémech v sérii s Havířovem si tentokrát nenechá začátek semifinálových bojů utéct, dá si pozor a jeho forma bude stoupat. Future sice celkem snadno přešel přes Vítkovice, ale na Tatranu tentokrát pohoří.

info
info

vs.

Boleslav – Pepino

Ve městě automobilů zažívají florbalovou euforii. Tým, který teprve vloni okusil prvoligový florbal, bude hrát o finále! Útočný a nesvázaný florbal Mladé Boleslavi nadělal spoustu problémů všem favoritům. V semifinále však čeká velice nepříjemný protivník. Ostravské Pepino vsadilo na organizaci hry, a ta může být právě ve vypjatých chvílích play-off rozhodujícím momentem. Ve formě je Skácel i Novotný. Anebo rozhodnou brankáři? Koráb je jasnou oporou, kdo však tentokrát nastoupí do branky Pepina?…

Štěpán Motejzík: 1:1 – První zápas na domácím hřišti Boleslav vyhraje, zúročí euforii i herní kvalitu, kterou aktuálně má a soupeři z Pepina ještě budou unaveni z dlouhého přetahování s Brnem. Ale Otravští určitě nepřijedou prohrát dvakrát a v neděli se jim podle mne podaří uspět.

info
info

vs.

Pardubice – Třinec

Pod větším tlakem jsou po pro ně nešťastném středečním konci „Sokolové“ z Pardubic. Pětizápasový maratón vzal určitě nejen fyzické síly. Navíc na východě Čech počítají ztráty i v podobě zranění. Morál by perníkářům měli zvednout hlavně fantastičtí diváci. Třinec měl na přípravu delší dobu a může se to v sérii odrazit. Možná bude hovořit pro hosty i tradiční zkušenost, která zachránila i Liberec. Přece jen Třinečtí mají ve svém středu víc hráčů, kteří už ligu zachraňovali.

Štěpán Motejzík: 1:1 – Po zkušenostech z naší série věřím víc Pardubicím, v celkové bilanci uspějí, ale bude to až příští víkend. Teď se budou muset zvednout z psychické deky po vypadnutí s Libercem a k tomu měl Třinec mnohem delší čas na regeneraci.

info
info


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*