Hned tři dny po neúspěšné rozhodující bitvě s Libercem v prvním kole play-down musely Pardubice zapomenout na promarněnou šanci zachránit se a nastupit v partii proti Třinci. Ten měl relativně víc času oklepat se z porážky v sérii a mohl tak spřádat plány proti novému soupeři...
28. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice neustály smutek

 



„Jedním z důvodů byla určitě dlouhá série s Libercem, z který sme byli eště o víkendu dost zklamaný a unavený, ale po sobotním zapase sme si asi všichni uvědomili, o co se hraje, srovnali si to v hlavě a taky si zlepšili náladu nedělním hromadným nakupováním :-)“ popsal situaci v týmu Martin Zozulák, jeden z jeho nejpilnějších střelců.

Sobota tedy domácím nevyšla, jak by si představovali. Soupeř dokonale využil všech nabídnutých šancí a v jeho brance se proti pardubickým borcům dobře držel gólman Petr Ščigel. Také jeho 43 úspěšných zákroků bylo klíčem k vedení v sérii.

„V neděli sme hráli ve větší pohodě než v sobotu, rychle se dostali do vedení a to nám dodalo klid. Škoda jenom zbytečnýho zdramatizování ve druhý třetině kdy sme během 22 vteřin dostali 3 góly. Ve třetí třetině na sebe vzali odpovědnost naše hvězdy(Kouky s Chovim) a bylo po zápase:-),“ shrnul vývoj nedělního klání útočník Zozulák.

V dresu Pardubice se v neděli objevil zmiňovaný Petr Koukal, útočník HC Moeller Pardubice, jehož bratrem je lyžařský reprezentant Martin. Koukal ve své ne zcela tradiční roli florbalisty nasbíral čtyři kanadské body za tři góly a jednu asistenci a jeho důrazný styl na třineckého soupeře evidnetně platil. Společně s ostatními pardubickými borci pak mohl po šedesáti minutách slavit důležité vítězství.


Oba týmy se za týden znovu střetnou, tentokrát na moravském hřišti. Zatím je jasné, že se střetnou určitě dvakrát. „V Třinci nás čekají těžký zápasy ale věřim že v neděli bude rozhodnuto a Třinec se pro příští sezónu spokojí s druhou ligou….,“ přeje si pardubický Martin Zozulák.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*