Klidná síla na lavičce ostravského FBC. Robert Segeťa letos přivedl do finále tým, kterému mnoho lidí šanci nedávalo. A ani v poslední sérii letošní Fortuna Extraligy Pepino nepřestává překvapovat. Se svým zkušeným soupeřem drží krok.


10. 4. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bob Segeťa: Finále si vyloženě vychutnávám

 



V sobotou to po vyrovnání na 4:4 vypadalo, že jste rozjetí. Rázem to ale skončilo…

Neřekl bych, že jsme byli nějak rozjetí. Dali jsme dvě rychlé branky, ale chtěli jsme dál pokračovat v trpělivé hře, kterou zastavilo zbytečné vyloučení. Oslabení jsme skvěle ubránili, ale hned po návratu Maiera z trestné lavice, jsme šli zbrkle do útoku, ztratili míč a přečíslení dokazal Tatran využít. Myslím si, že tento okamžit také rozhodl o výsledku tohoto utkání.

Pepino se dokázalo vrátit do série po prohře v prvním zápase i krizových momentech v neděli. Tatran otočil stav a začali jste hrát bez Tomáše Chrápka, který odseděl půlku zápasu na střídačce. To nebývá zvykem, že kapitán nehraje…

Tomášovi se v nedělním zápase moc nevedlo a nedokázal na své chyby nemyslet a hrát dál. Nakonec ale ukázal, že je opravdovou osobností a zápas rozhodl.

Hráli jste v prodloužení na nájezdy? Věřili jste si?

V prodloužení jsme chtěli poctivě bránit a hrozit z protiútoků. Nájezdy jsou vždycky o štěstí… Ale já osobně jsem věřil, že pokud budou nájezdy, máme velkou šanci.

Na střídačce působíte hodně klidně – v porovnání s dvojicí trenérů Tatranu Skružný-Harapát, kteří vedou svůj tým daleko impulsivněji.

Tuto finálovou sérii si vyloženě vychutnávám. Na emoce byl čas v závěru základní části a v 5. čtvrtfinálovém utkání s Brnem. Tam jsme plnili svůj letošní cíl.

Diváci v Praze opět bohužel nepřekvapili – nepřišli. Jaká bude návštěva v Ostravě?

Určitě bude plná hala, výborná atmosféra a fantastičtí diváci. To bude náš hnací motor…

Ilustrační foto: MUDr. Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*