V posledních osmi utkáních základní části SBL už o nic nešlo, tak Vám přinášíme pouze výsledky. Za zmínku by ale stálo utkání mezi Classic a Oilers, kde druhý jmenovaný celek nečekaně prohrál, a to vysoko 6:11. Hattrick si připsal Vesa-Matti Virtanen, který tak výraznou měrou pomohl svému celku k vítězství. Už je tedy jasno o dvojicích pro play-off, které ve Finsku začne už v pátek.
4. 3. 2009 Finsko (0) KOMENTÁŘŮ

Ve Finsku se jde do play-off

 



SSV vs. Trackers

Z této dvojice není těžké najít favorita. SSV Helsinky vyhrály základní část soutěže a budou také chtít vyhrát celé play-off. V cestě bude SSV ve čtvrtfinále stát celek Trackers. Ten nemá co ztratit, takže se čeká, že bude hrát uvolněně a třeba se dočkáme nějakého překvapení.

TPS vs. Josba

TPS, které skončilo po základní části druhé, o skóre před třetím Oilers, si zahraje čtvrtfinále proti Josbě. Ta postoupila do play-off jako poslední postupující a bude chtít favorita tohoto duelu potrápit.

Oilers vs. Ëra

Asi nejzajímavější a nejatraktivnější dvojicí čtvrtfinále play-off je souboj mezi Oilers a Ërou. První jmenovaný celek je favoritem, ale v poslední době se ukazuje, že hráči Oilers nejsou v herní pohodě. Tapanilan Ëra z posledních jedenácti utkáních prohrál pouze jednou a před play-off je ve skvělé formě.

SPV vs. Classic

Poslední dvojici tvoří čtvrtý celek po základní části, SPV, který dokonce chvíli okupoval první místo tabulky a družstvo Classic. V tomto střetnutí je také těžké hledat jednoznačného favorita, takže se nechme překvapit, jak to celé dopadne a kdo postoupí dál.

Výsledkový servis posledního kola:

Nokian KrP – Happee 3:6
SPV – TPS 2:7
Classic – Oilers 11:6

Trackers – G-Koovee 4:10

SSV – NST 12:5
AC HaKi – Erä 5:6
FBT Pori – Nokian KrP 4:5

Happee – Josba 7:4

Foto: Olli Laukkanen, www.paakallo.fi


Autor: Jakub Kašpar



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*