Mistrovský tým opověděl Curychu téměř stejným způsobem. Na hřišti soupeře vyhrál v prodloužení a srovnal sérii. Na nejlepší cestě do finále je víěz švýcarského poháru, tým Floorball Köniz.
16. 3. 2008 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Wiler – GC, opět se prodlužovalo

 



GC opět vsadil na velmi pečlivou obranu, která jim včera přinesla ovoce. Utkání mělo opět podobný ráz jako včera. Jako první se ujali vedení hosté z Zuchwilu, Abegg ale do konce první třetiny srovnal. Ve druhé třetině při sérii vyloučení domácích hráčů našel v přesilové hře recept na obranu domácích zkušený finský bek Vesa Punkari po přihrávce Thorssela.

Curych opět srovnal a i na druhý gól Adriana Zimmermanna dokázali domácí v čase 59:30 odpovědět. Utkání tak dospělo opět do prodloužení. Tentokrát ale Wiler zvítězil když po 5 minutách hry v prodloužení vstřelil branku Manuel Zingg.

Köniz i v Biglenu dokázal porazit Langnau, Köniz opět využil síly švédského útoku a Blomberg poslal hosty z předměstí Bernu do vedení. Calebsson pak zvýšil na 2:0, do druhé přestávky ještě stačili domácí snížit díky gólu Aeschbachera. Nejvíce gólů přinesla poslední třetina.

Tigers sice vyrovnali, ale Köniz zařadil o stupeň vyšší rychlost a začal zvyšovat náskok ke kterému mu pomohlo i vyloučení Burkhaltera z Langnau, když v závěru vedl Köniz 3:6 bylo vše jasné, Tigers sice ještě 5 vteřin před koncem utkání vstřelili další branku, ale prohře 3:6 už nezabránili.

Výsledky 2. zápasů čtvrtfinále

LANGNAU – KÖNIZ 3:6
(Aeschbacher, Palomäki, Lüthi – Blomberg 2, Calebsson, Antener, Kuchen, Bill; 715 diváků)

Stav série: 0:2

GC CURYCH – WILER 3:4 (p)
(Abegg, Allemand, Angst – A. Zimmermann 2, Punkari, Zingg; 930 diváků)

Stav série: 1:1

V baražovém utkání mezi Rychenbergem a Bülachem se tentokrát radoval Rychenberg, získal vedení 2:0 a z klidem dokráčel k vítězství 6:3.

Ve druhém barážovém utkání se po včerejším debaklu oklepal Basel Magic a po první třetině vedl nad Waldkirchem 3:0. Cepkův tým ale srovnal na 3:3 a prodlužovalo se. Český reprezentant pak dokonal obrat v prodloužení a tak se UHC Waldkirch –St. Gallen může radovat z vedení 2:0 na série.

RYCHENBERG – BÜLACH 4:3
(König 2, C. Koller, Reuna – Rüegsegger, Kern, Schneeberger)

RYCHENBERG – BÜLACH 6:3
(Leemann, Rüegsegger, Weber, Berle, Kern, Reusser – Bührer, Adank, C. Koller)

Stav série: 1:1

WALDKIRCH ST.GALLEN – BASEL 10:2
(I. Bischof 3, Preisig 3, Zehr 2, Schadegg, O. Schärli – Mosimann, Mörker)

BASEL – WALDKIRCH ST.GALLEN 3:4 (ts)
(Zingg, Schneider, Mosimann – Preisig 2, I. Bischof, Cepek)

Stav série: 0:2

Foto: www.unihockey.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*