Nováček z Vinohrad nemá v této sezóně vůbec štěstí. Na první extraligové vítězství zatím čeká a v závěru sezóny přišla další špatná zpráva. Pro kanonýra Petra Veseléhosezóna skončila.

13. 2. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Špatná zpráva pro nováčka: Kanonýr je mimo hru!

 



Na vině je zlomený kotník ze zápasu s Pepinem. Duel Ostravou vinohradský forvard nedohrál. Jeho poslední akcí bylo trestné střílení za stavu 3:4.

„V tu chvíli to zas tak nebolelo. Vůbec jsem si nemyslel, že bych to mohl mít zlomené. Vlastně mi zdravotnice akorát obvázala kotník a trenér mi přinesl florbalku a zeptal se jestli chci jít. Tak jsem šel,“ líčí svou poslední akci v sezóně
Petr Veselý
.

A v tu chvíli také začaly špatné zvěsti. Maličký kanonýr nájezd suverénně proměnil… tedy až na nepatrný pohyb míčku zpět. Rozhodčí gól neuznali..

„Po tom nájezdu to začalo bolet víc, ale že to mám zlomené, jsem se dozvěděl až v nemocnici,“ říká Petr Veselý.

Tým SKV se herně zvedá a vypadá to, že je odhodlán uspět v play-down. Závěr sezóny ale bude muset odehrát bez Veselého. Ten není v otázce, zda se nováčkovi podaří soutěž udržet, úplným pesimistou.

„Bohužel, letos už určitě nenastoupím, předběžný odhad léčby jsou tři měsíce. Vím, že udržet extraligu bude dost těžké a že si třeba moc lidí nemyslí, že by se nám to mohlo podařit, když máme pouhé dva body. Já ale věřím, že pokud se nám podaří ve zbývajícím čase před play-down odstranit individuální chyby v obraně a pokud budou kluci hrát jako tým, tak na to herně máme.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*