27. 3. 2014 Další soutěže (2) KOMENTÁŘŮ

Nejvyšší juniorská soutěž jde do finále. Čeká ji třaskavý souboj mezi Tatranem a Ostravou!

 



G2 ligu juniorů čeká pikantní souboj o zlato. Do finále se totiž probojoval střešovický Tatran a ostravské FBC. Oba celky se spolu střetly v závěru základní části a dodnes se o zápase mluví jako o duelu, který nikdo nechtěl vyhrát. Finálová série se rozjede už o tomto víkendu.

Zmiňovaný zápas 21. kola ovládli Střešovičtí 6:4. Po utkání se však i kvůli podivným komentářům trenérů v online přenosu objevily spekulace, že ani jeden z týmů nechtěl vyhrát. V zápase totiž šlo o prvenství v tabulce a právě případný vítěz základní části se měl v semifinále střetnout s nevyzpytatelnými Bohemians.

Tatran základní část i díky vítězství nad Ostravou vyhrál a v semifinále skutečně narazil na Bohemians. Pražský rival však pro svěřence Luďka Beneše nakonec nebyl nepřekonatelný a Střešovičtí vyhráli 3:1 na zápasy. Ostrava měla postup do finále hladší, Havířovu nedovolila ani jedno vítězství.

Nyní se oba účastníci případu, který řešila unie, střetnou ve finále. A jistě půjde o zápas plný emocí. Oba kluby po zmíněném kontroverzním utkání vyfasovali pokutu 30 000 a trenéři Jiří Jakoubek a Petr Koutný, kteří kluby zastupovali, dostali zákaz výkonu funkce na 3 měsíce s podmínečným odložením na jeden rok.

Finále začíná v sobotu a v neděli na půdě Tatranu. Za další týden se série přesune do Ostravy.

Výsledky – semifinále:
Tatran – Bohemians 3:1 (8:5, 8:7p, 4:6, 8:4)
FBC Ostrava – Havířov 3:0 (7:6, 8:4, 6:3)

Program finále:
Tatran – FBC Ostrava (29. 3., 30. 3., 5. 4., případně 6. 4. a 12. 4.)


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*