"Měl jsem velkou chuť, byl to teprve můj druhý zápas po delší pauze,“ říká hrdina televizního duelu Marek Soukup, který v závěru utkání vstřelil rozhodující branku.

28. 2. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav zabrzdil Soukupův gól

 



„Bylo to dílo náhody, že se ten míček ke mně odrazil, najednou jsem byl sám před brankářem,“ popisuje okamžik před rozhodující brankou Marek Soukup, který předtím v průběhu druhé třetiny branku Jakuba Korába dobýval marně – trefil totiž jen dvakrát břevno.

Florbalisté Future dvakrát za sebou zvítězili netěsnějším rozdílem 7:6, tentokrát ale o výsledek v závěru utkání měli obavy.
„Už jsem se bál, že to dopadne opačně než s Tatranem. Tam jsme ale ten obrat udělali my. Tentokrát jsme měli celý zápas v režii. Jenže co se dělo posledních deset minut… Oni trefili úplně vše. Naštěstí je ten můj gól zabrzdil.“

Future má ještě teoretickou šanci dostat se na první místo tabulky. I Marek Soukup potvrzuje, že by prvenství po základní části by udělalo radost.
„Samozřejmě že to sledujeme, a víme, že Tatran musí ve Vítovicích remizovat, aby se nám otevřela cesta před něj. Priorita je ale nyní porazit Bohemku a definitivně si pojistit druhé místo.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*