22. 4. 2012 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Poznal jsem to kouzlo. Už vím, proč Tatran vyhrává, říká Natov

 



Na začátku sezony byl skoro na dně. Ve Future hrát nechtěl a doufal, že se mu podaří najít nové angažmá. Trejd na Chodov nevyšel, trenér Zahalka ho ale nakonec přivedl do Tatranu. A útočník Jan Natov se odvděčil. Když teklo do bot, vystřelil gól, který poslal superfinále do prodloužení.

Dlouho to nevypadalo, že by se z něj měl stát jeden z hrdinů. Dvě třetiny strávil na střídačce v teplákách a jen čekal na šanci.

„Nejdřív byla nejhorší ta atmosféra. Byl jsem strašně nevozní. Ale když člověk naběhne na hřiště, tak je to nejkrásnější, co si může užít,“ říká Natov k osmitisícové kulise.

„Já jsem si z toho dělal srandu, že bych si to rád zahrál. Samozřejmě, byl to sen, ale nikdy mě nenapadlo, že to takhle dopadne, že budu hrát, a že budu dávat gól, který je tak důležitý,“
říká.

Do hry se dostal až ve třetí třetině. Začal ve třetí formaci a nakonec ustál i stažení na dvě lajny. Dal gól a po faulu na něj hrál Tatran rozhodující přesilovku.

„Šel jsem za tou šancí, když mi ji trenér dal. Je těžký se dostat do zápasu, když hráč odjede hodinovou rozcvičku a pak dvě hodiny sedí. Ztěžknou nohy, ale necítil jsem se nějak špatně. Spadla ze mě nervozita a hrozně jsem si věřil,“ popisuje své pocity.

Poprvé tak zažívá mistrovské opojení. Coby novic týmu mohl premiérově slavit titul. „Dnes jsem poznal to kouzlo Tatranu. Věřil jsem v něj i dneska, i když jsme prohrávali. A je skvělé, že jsme to potvrdili. Je tam ten vítězný duch, to sebevědomí. Už vím, proč ten tým vyhrává,“ říká Jan Natov.

Snad i proto by i pro další sezonu ve Střešovicích rád zůstal. „Pořád jsem hráč Future,  dnes mi skončilo hostování. Kluby se dohodly, že když budu chtít, tak přestoupím do Tatranu. Tak jen doufám, že se to vyřeší co nejrychleji a že zůstanu,“ přeje si.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*