Dvě sezóny, dva tituly. Takový je český účet švédského útočníka Johana von der Pahlena. Přidá k němu ještě další rok a další titul? Švéd zatím netuší.
4. 5. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Zůstane von der Pahlen?

 



„Zatím je příliš brzy na rozhodování,“ uvedl Johan von der Pahlen. „Mám moc rád Tatran i Českou republiku a klidně bych tady zůstal, ale musím to ještě probrat s vedením Tatranu a taky se musím postarat o to, co bude dál s mojím studiem a prací,“ říká hráč, který se významně zapsal v uplynulých dvou sezónách do statistik Fortuna Extraligy.

Rozhodovat se bude nejspíš švédský útočník v červnu. „Rozhodně do konce května nebudu ještě vědět nic nového,“ prohlásil von der Pahlen, který na začátku května odletěl do Stockholmu.

Švédský útočník patřil v play-off ke trojici nejproduktivnějších mužů. A všichni tři byli náhodou z jednoho útoku – Michal Jedlička, Milan Fridrich a Johan von der Pahlen. Tahle souhra dohromady přinesla 71 kanadských bodů.
„Hráli jsme spolu skoro celou sezónu. Skvěle se doplňujeme a není nás jednoduché zastavit. Soupeři se musí soustředit na celou lajnu a ne jenom na jednoho hráče,“
dodal Johan von der Pahlen.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*