Stejně jako v minulých sezónách, vrací se web florbal.cz k tradici vyhlašování All Stars. Jednu novinku však tato zavedená anketa nabízí. Naší nabídku, stát se expertem pro výběr sestavy měsíce, přijal trenér národního týmu Zdeněk Skružný.
3. 10. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

All Stars měsíce září 2007

 



V září se představili florbalisté ve třech extraligových kolech a již v úvodu sezóny bylo k vidění několik výborných individuálních výkonů. Zdeněk Skružný neměl jednoduchý úkol a k první volbě říká:
„Není v mých silách vidět všechna extraligová utkání, proto jsem musel spoustu věcí konzultovat i s klubovými trenéry. Ve výsledku mi pak vychází volba na tuto šestici florbalistů.“

Petr Pajer
(Sokol Mladá Boleslav)

„Petis“ chytal v obou vítězných zápasech Mladé Boleslavi. Pokud má motivaci, je k nepřekonání a to také potvrdil svým výkonem proti svému bývalému týmu v utkání na Chodově. Jeho klubový kolega tak dostal skvělou konkurenci a pokud bude chtít chytat v reprezentaci, bude muset tuto situaci zvládnout.

Milan Garčar
(Tatran Střešovice)

Milan by se mohl stát novým šéfem obranných řad Tatranu. V prvních kolech jasně nejlepší obránce mistrovského celku nejen výborně brání, ale dokáže i podpořit útočníky. Zatím je nejlepším obráncem v kanadském bodování Extraligy.

Martin Both
(FBC Pepino Ostrava)

Další obránce s nejvyšším bodovým příspěvkem. Martinovi návrat do Pepina prospěl, směrem dopředu určitě naplňuje očekávání Roberta Segeti, když ještě přidá v defenzivních činnostech, bude spokojenost v klubu větší.

Michal Jedlička
(Tatran Střešovice)

Michal začal sezonu stejně jako končil tu předchozí – střílí jeden gól za druhým a i když Tatran neměl zatím příliš těžké soupeře (se vší úctou ke všem třem týmům) sedm bodů v jednom utkání je určitě výborný výkon. Doufám, že si všechen střelný prach nevystřílí před turnajem Euro Floorball Tour v Ostravě.

Ondřej Fojta
(FBK Sokol Mladá Boleslav)

Šikovný útočník je zatím největší hvězdou mladoboleslavského celku. Pokud mu forma vydrží bude to ku prospěchu Extraligy i jeho týmu. Sokolové by tak mohli mít dvě vyrovnané pětky a opět bojovat o nejvyšší příčky.

Petr Salát
(M-COM FBC Liberec)

Tahle posila se severočechům již začíná vyplácet. V neděli si dokázal v oslabení poradit se třemi hráči Vítkovic a kontrolovat míček více než třicet vteřin. Jen na jednu věc musí myslet i dál – stejně „hvězdně“ vstoupil i do obou předchozích sezon a potom klesala jeho forma až na úroveň neviditelného hráče. Věřím, že Petr bude dále na sobě pracovat jako v úvodu sezony.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*