19. 9. 2012 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Buldoky umlčel Kotlas. Rozhodl tam, kde to moc dobře zná

 



Kdo jiný!? Buldoky srazil do kolen Michal Kotlas. Chodov i přes komplikace ze začátku sezony úvodní extraligový duel nové sezony zvládl. Na hřišti Brna vyhrál 6:5. Rozhodující gól dal muž, který v jihomoravské metropoli odehrál téměř celou kariéru.

Odpověď na otázku, kdo nahradí Petra Šochmana, který v týmu skončil nečekaně pár dnů před startem sezony, přišla hned při představování zahajovací sestavy Chodova. Místo na pravém křídle první formace zaujal Martin Flousek. Nehrál však zakončovatele, ale spíš plnil černou práci za Jendrišáka s Pražákem.

Chodovu se úvod vydařil. V 1. třetině si vypracoval dvoubrankové vedení zejména díky střelecky disponovanému Zozulákovi. Brno se ale nevzdalo ani ve chvíli, kdy dostalo 4. gól při vlastní přesilovce. Po Jendrišákově trefě přišla stíhací jízda. Na přelomu 2. a 3. třetiny Buldoci dotáhli stav na 4:4 a kontrovali i na 5. gól Chodova.

Ve 4. a 5. trefě hostů už měl prsty Michal Kotlas, muž, který v Brně dlouhá léta hrával. A úspěšný byl i napotřetí. Tentokrát natáhl na polovině hřiště a propálil vše, co mu stálo v cestě. Na gól bývalého spoluhráče už Buldoci odpovědět nedokázali.

Do haly ve Vodově ulici přišlo i přes zajímavé televizní lákadlo v podobě návratu Jaromíra Jágra na český led přes 400 diváků!

Výsledek – 1. kolo:
Bulldogs Brno – Pedro Pérez Chodov 5:6 (1:3, 2:1, 2:2)
Branky a nahrávky:
13. Žižka (P. Kadlec), 34. Ondráček (Komínek), 38. Mendrek (Vespalec), 43. Fabián (Ondráček), 48. Mendrek (Schneider) – 6. Zozulák (Mikeš), 14. Jendrišák, 20. Zozulák, 24. Jendrišák (Kotlas), 48. Pražák (Kotlas), 50. Kotlas. Diváci: 431.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Petr Čuhel napsal:

    super zápas v super tempu…! na některé hráče ale až moc vysokém!

  • Petr Čuhel napsal:

    Ahoj Jardo, nemyslím si, že jsem zavistivý a ani blbeček, každopádně tohle je Tvoje vizitka a názor! Přeji Ti hodně úspěchů. Včera to byl moc hezký zápas, ale někteří hráči tempo nestíhali a nebyli schopni pod tlakem hrát na takové úrovni, jako v běžném resp. průměrném utkání…to je celé. Takže u mě palec nahoru a jen víc takových zápasů pro český florbal a jeho fanoušky!

    • Jarda napsal:

      Čuhele, kritizovat umí každý. Ty jsi evidentně člověk s Brnem nějakým způsobem spojený. Víš co je krásné na florbalu? Je to amatérský sport a každá pomoc se počítá. Myslím si, že Bulldogs udělali přes léto velký posun dopředu a s hráči, které mají, předvedli velice slušný výkon. Řekni mi, proč tě tedy baví pořád jen kritizovat a nejdeš se angažovat do klubu sám? Začni trénovat třeba mládež, ať vychováš mladé obránce, kteří budou umět hrát pod tlakem tak, jak si představuješ. Na mě působíš jen jako strašně malý člověk, který si libuje v popichování a přitom sám nikdy nic nedokázal. Typická vlastnost sráče.

  • Petr Čuhel napsal:

    Jardo, už jsem tady psal, že jezdím s busem a hlavně nejsem z Brna..tzn. těžko můžu chodit pravidelně na tréninky. Florbal mě baví, sleduji ho hlavně přes internet a mám pocit, že spíš chválím než kritizuji. Ostatně i v tomto případě říkám, že to byl super zápas, který může hráče jen posunout dál. Zlepšit se můžeš jen pokud kolem sebe máš lepší než si sám! Takže si nech svoje urážky a začni sám u sebe! Až vychováš 3 děti jako já, tak se můžeme bavit dál….

    • Jarda napsal:

      Typicky výmluvná odpověď. Jak se říká – kdo chce, hledá řešení, kdo nechce, hledá výmluvy. Hrál jsi někdy florbal? Znáš se vůbec s brněnským vedením? Myslím, že jsou tam velmi otevření spolupráci a chtějí florbal posunout dál. Ty jsi ale spíš ten typ, který si radši koupí pivko a po šichtě s busem si jde radši zanadávat na růžek do hospody, že?:-)

Napsat komentář

*