27. 9. 2012 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Brno je na nohou a čeká šlágr: derby Buldoků s Otrokovicemi

 



Jižní Morava se těší na derby. Souboj Brna a Otrokovic se uskuteční před televizními kamerami. A tribuny by měly být plné, tentokrát se hraje na malé Vodové. Proti svému městu bude stát Luděk Ondráček.

Panteři o superstřelce v průběhu léta usilovali. Luděk Ondráček se ale rozhodl zůstat mezi Buldoky a dnes večer se bude snažit o první brněnské vítězství v sezoně. „Díky tomu, že to bude derby, to bude vyhrocené a myslím, že opravdu trošku víc,“ domnívá se muž, který se v posledních sezonách pokaždé dostal nad 30 gólů. „Trochu jsme se i hecovali s Jardou Vaňkem,“ přibližuje zvláštní náboj zápasu. Předmět sázky ale neprozradil.

Dosavadní brněnská bilance dvou proher podle něj zatím nic nevypovídá. „Měli jsme nejtěžší los z celé extraligy: hráli jsme s prvním a se třetím a i přes prohry jsme podali solidní výkony,“ nepropadá panice.

Brno tentokrát poněkud změní prostředí. Z velké haly na Vodově ulici se přesune za zeď, televizní zápas se hraje ve „staré“ hale. „Je to trochu rozdíl, u nás máme specifický povrch. Teď se ale pokládá tarkett, tak to možná bude výhoda pro Otrokovice. Ale zase to bude lepší pro hru,“ soudí Ondráček.

Na starou halu se těší Matěj Koňařík, tentokrát už hráč Otrokovic. „Je to fajn, ve staré se mi dařilo víc. Dával jsem tam i hattrick Tatranu,“ vzpomíná na pár let staré zážitky, kdy ještě válel za Brno.

Nyní už je Panterem. „Sice ještě v Brně pár starších kluků znám, ale ten zápas už pro mne není tak vyhecovaný jako poprvé,“ říká pracovitý forvard. To, že mají Otrokovice zatím 100procentní bilanci, nepřeceňuje. „Myslím, že i když jsme ještě neztratili bod, měli jsme horší soupeře než Brno. Až teď se ukáže, jak na tom týmy jsou,“ myslí si Koňařík.

Zápas Bulldogs Brno – Panthers Otrokovice začne v 18 hodin a přímým přenosem jej vysílá ČT4.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*