V posledním hlasování o muže kola zvítězil s výrazným náskokem stovky hlasů liberecký kanonýr Petr Salát. Tradičním úkolem pro oceněného muže bylo uhádnout výsledky následujícího víkendu, kdy je na programu pětizápasový mix v podobě tří duelů sedmnáctého kola a předehrávek kol osmnáctého a devatenáctého.
25. 1. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Víkend očima Petra Saláta

 



Pardubice – Brno

vs.

Myslím, že za poslední roky to je pro Buldoky nejhorší sezóna. Jestli to myslí s play-off vážně, tak budou muset vyhrát.
Tip: 2, kurs: 2,70

Třinec – Future

vs.

Future má teď obrovské sebevědomí po zápase s Tatranem. Bude chtít jistě vyhrát. Přestože hráče čeká dlouhá cesta do Třince, tak se jim to povede.
Tip: 2, kurs: 1,55

Chodov – Havířov

vs.

Tady to bude velmi zajímavé. Bude to velice vyrovnané a těsné, oba týmy usilují o play-off. Čekám remízu, rozhodne se až na nájezdy. Ty už jsou loterií.
Tip: 0, kurs: 4,20

Liberec – Pardubice

vs.

V zápase pod Ještědem budeme chtít rozhodnout o tom, že do play-off zkrátka chceme postoupit. A navíc i z nějakého výhodného místa. Proto musíme vyhrát.
Tip: 1, kurs: 1,80

Vítkovice – Mladá Boleslav

vs.

Vítkovice tento rok brání velmi dobře a soupeře nepouštějí do mnoha šancí. Svými postupnými útoky pak dobývají branky silných soupeřů. V tomto utkání tak tedy věřím Vítkovickým.
Tip: 1, kurs: 2,45

Jak poskládat základní sestavu do Florbal.cz extraligy
Brankář:
Jan Barák (Chodov)
Obrana: Pavel Brus (Vítkovice), David Ryneš (Future)
Útok: Jaroslav Vaněk (Chodov), Milan Tomašík (Vítkovice), Petr Kadlec (Brno)

„Barák je sice velmi mladý, ale místo jedničky na Chodově má téměř jisté a znovu zachytá velice dobře. Pavel Brus je hodně aktivní, především směrem dopředu, proto myslím, že nějaký ten bodík posbírá. David Ryneš umí jak dobře přihrát, tak i vystřelit, jistě i on se vyplatí. Hlavní útočná síla Vítkovic je právě Tomašík a dát si ho do sestavy určitě není špatná volba. Jarda Vaněk je podobným hráčem v chodovské sestavě a změna prostředí mu výrazně prospěla. Petr Kadlec patří k mozkům brněnské hry, vymýšlí i zakončuje útoky Buldoků.“

Tiket Petra Saláta pro Salmingbet
Petr Salát volil své tipy docela odvážně. Jeho výsledný kurz se tak postupně vyšplhal až na docela vysoké číslo, přestože o víkendu nás nečeká kompletní extraligové kolo. Kdyby všechny Salátovy tipy vyšly, byla by z toho pěkná sumička.

Kurzy na jednotlivé zápasy:
2,70 x 1,55 x 4,20 x 1,80 x 2,45
Výsledný kurz: 77,51
Možná výhra při vsazených 100,- Kč: 7751 Kč
Zkusíte si porovnat své tipy s Petrem Salátem? Přihlaste se do tipovačky SalmingBet.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*