Posledním ohlédnutím za čtvrtfinále Fortuna extraligy je tradiční All Stars, ve kterém trenér reprezentace Zdeněk Skružný hodnotí výkony českých florbalistů. Jak vypadá jeho sestava?
21. 3. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

All Stars – čtvrtfinále play-off

 



První kolo vyřazovací části bylo vyrovnanější, než čtvrtfinálové série v předchozích sezonách. Přesto do dalších bojů postoupily nejlepší čtyři týmy po základní části. Čeká nás „bitva o Prahu“ a středočesko – ostravský souboj. Pěkný napínavý florbal a hodně zážitků nám všem.

David Rytych
(SSK Future)

Přestože ho liberečtí zaměstnali méně, než před serií chtěli, David byl spolehlivý. Co měl chytit, chytil a když měl přidat zákrok navíc, byl připraven. Za vyrovnaný výkon v celé serii (na rozdíl od ostatních brankářů) a klidný projev si zaslouží nominaci.

Petr Kološ
(1.SC SSK Vítkovice)

Blonďatý hubený obránce z Vítkovic svým výkonem zastínil ostatní. Také díky jeho takřka bezchybné práci v obraně a výbornému přechodu do útoku se mladému celku podařil vynikající obrat v serii. Petrův výkon v rozhodujícím utkání byl vynikající.

Milan Garčar
(Tatran Střešovice)

Udržel si formu z konce základní části. Ve 24 letech nejstarší obránce Tatranu své sebevědomí ukazuje v nejdůležitějších momentech zápasů, zvlášť se mi líbí jeho aktivní hra v přesilovkách.

Marek Soukup
(SSK Future)

Jeho střelecký koncert ve druhém utkání nahlodal sebevědomí Liberce. Pět branek v jednom utkání (sedm celkem), jedna z prostoru za brankou a nebezpečí pokaždé, když měl míček. To byla ve čtvtfinále hra nejnebezpečnějšího útočníka pražanů. Bude to stačit na Tatran?

Milan Fridrich
(Tatran Střešovice)

Nejlepší střelec čtvrtfinále. Pokud je Tatran v nesnázích jeho kapitán je vždy na svém místě. Bude platit asi nejsilnější útočná trojka Extraligy na dvě vyrovnané pětky rivala z SSK Future?

Milan Tomašík
(1.SC SSK Vítkovice)

Osm branek v pěti utkáních a neustálá aktivní hra s míčkem to je čtvrtfinálová Milanova vizitka. Od třetího zápasu začal vytvořené šance proměňovat a ukázal, že nejen skvělá obrana zdobí tým vítkovických.

Foto: Roša, Petr Kotala, Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*