Posledním bilancováním za uplynulými semifinálovými zápasy je tradiční ohlédnutí formou All Stars, kterou pro naší redakci sestavuje reprezentační trenér Zdeněk Skružný
6. 4. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

All Stars – semifinále 2008

 



V paly-off se ve vynikajícím světle předvádělo trio Rytych, Garčar a Tomašík. Právě tito tři hráči obhájili své pozice ze čtvrtfinále a figurují i v semifinálové sestavě.
Místo v All Stars si vysloužili také dva hráči SSK Future, týmu, který do finále nepostoupil.

David Rytych
(SSK Future)

Forma z prvního kola play-off mu vydžela. Působí klidně, sebevědomě, proti střelám zasahuje bez zbytečných efektiních pohybů. Sklidil kritiku trenéra po 5.zápase, ale příčiny prohry byly jinde než v Davidově výkonu.

Pavel Brus
(1.SC SSK Vítkovice)

Dvě nejdůležitější střely si zatím schoval na třetí semifinále. Věřím, že mu sebevědomí zůstalo i na finále a těším se na jeho kouzla s míčkem.

Milan Garčar
(Tatran Střešovice)

V obraně nebo v útoku je jedním z nejlepších střešovických hráčů. Výborný ve hře jeden na jednoho, navíc přidal chladnokrevnost při rozhodující penaltě.

Milan Tomašík
(1.SC SSK Vítkovice)

Sice nevstřelil tolik branek jako ve čtvrtfinále, ale pod větším dohledem soupeře dokázal na sebe poutat protihráče a připravovat šance pro své kolegy.

Martin Richter
(Tatran Střešovice)

Předvedl to, co od něj všichni čekali celou sezónu. Rychlý přechod do protiútoku, častá střelba a hlavně bezchybná práce dozadu za poněkud „útočně laděného“ Jedličku. Jsem rád, že je Martin zpátky ve formě.

Michal Soukup
(SSK Future)

Michal dozrává ve skvělého hráče. Odpustil si extempore s rozhodčími a protihráči a jako správný kapitán táhl Future za senzací. Obzvlášť zajímavé byly jeho souboje s obránci Tatranu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*