Znojmo oslavilo postup do extraligy už před čtrnácti dny, dnes už ale přemýšlí o novém soutěžním ročníku. V hledáčku znojemských funkcionářů však zatím není žádná žhavá posila.
22. 4. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Rodák Fridrich Znojmo neposílí

 



A to navzdory tomu, že se některá jména přímo nabízí. Trenér Libor Šťasta se však zatím tváří, jakoby žádné novinky ve Znojmě nechystali.

„Po skončení finále první ligy jsem do televize řekl, že nikoho nehledáme. Určitě ale na druhou stranu nikým nepohrdneme,“ říká.

Poslední dobou se sice více mluví o postupu Sparty, ale Znojmo dokázalo Pražany porazit už o kolo dříve. Na postupu do extraligy se podíleli všichni hráči, podle trenéra nikdo nevyčníval.
„Jsem rád, že tady nemám jenom tři hráče, kteří táhnou tým. Prostě v play-off každému vyšel zápas jinak, je dobré, že to nemáme postavené jako třeba Pardubice na jediném Zozulákovi.“

Osobnost by se Znojmu ale hodila. Při pohledu na poslední ročník extraligy se nabízí třeba i jméno kapitána Tatranu. Milan Fridrich je znojemský rodák.

„Samozřejmě že se s Milanem známe a také jsme možnost jeho startu v našem dresu řešili. Myslím ale, že to není aktuální. Určitě sezónu bude ještě v Tatranu a to i kvůli mistrovství světa.

Také Milan Fridrich možnost návratu do Znojma dementoval.
„Určitě to není aktuální. Mám v Praze manželku i práci, takže tahle varianta musí počkat,“ řekl serveru florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*