6. 10. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Opět lepší statistiky!

 



Vážení čtenáři, i když jsme se pustili do práce s velkou chutí, a spoustu z Vás jsme možná spuštěním florbal.cz potěšili, přesto nemá podoba našich stránek ještě zdaleka konečnou podobu. Každým dnem ladíme detaily…

Ale dnes vám můžeme představit novou podobu tolik sledovaných statistik ! Snažíme se vylepšovat stránky tak, aby byly nejen příjemným průvodcem českým florbalem, ale také praktickým pomocníkem při vyhledávání údajů.

Dnes jsme spustili podrobnější statistiky na florbal.cz. Kromě dosavadních tabulek kanadského bodování, střelců a statistik brankářů, Vám nově přinášíme přehled návštěvnosti zápasů a dále taky přehled vyloučení jednotlivých hráčů.

Dále si můžete prohlídnout statistiky vašeho oblíbeného týmu, najít si nejlepšího střelce nebo nahrávače daného družstva.

Ještě informace k tomu, jak bude probíhat aktualizace statistik. Vždy poté, co obdržíme zápis z daného utkání tak ho přidáme do našeho systému a změny se okamžitě projeví na našich internetových stránkách. Doufám že tuto službu naši oceníte a bude fungovat k jejich i naší spokojenosti.

Možná se časem dočkáme i on-line přenosu zápasů přímo na našich stránkách a tím i on-line aktualizaci statistik. Ale to jsou zatím jen naše představy do budoucna. Věříme, že se to podaří!

Vaše redakce florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*