V minulém kole udělal na fanoušky florbalu největší dojem útočník pražského Future Ondřej Riebauer. Ten přispěl svému týmu k vítězství nad nováčkem hned třemi brankami. Svůj první extraligový hattrick proměnil v titul muže kola, a tak mu přísluší povinnost ohodnotit pro čtenáře zápasy následujícího týdne.
23. 10. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Sedmé kolo očima Ondřeje Riebauera

 



Bulldogs – Pardubice

vs.

Brno je doma hodně silné a to rozhodne. Pardubice začaly sezónu na jedničku, ale jejich forma pomalu klesá. To hraje do karet Brnu, které navíc v posledním kole dokázalo jako první tým připravit mistra o plný bodový zisk.
Tip: 1

Chodov – Tatran

vs.

Chodov se sice díky dvěma posledním velmi vydařeným zápasům dostal do herní pohody, ale myslím, že na Tatran to stačit nebude. Navíc Tatran bude chtít odčinit svoje zaváhaní s Brnem.
Tip: 2, Kurs: 1,95

Pepino – Havířov

vs.

Havířov se zatím trápí a Pepino poslední dobou podává velmi stabilní výkony – využívají šance, mladí hráči hrají bez respektu a počínají si jako zkušení mazáci. A když se golman Pepina dobře vyspí, Havířov si náladu po zápase s Chodovem nejspíš nespraví.
Tip: 1, Kurs: 1,85

Liberec – Mladá Boleslav

vs.

Řekl bych, že ač to nebude nijak jednoznačný zapas, tak si Boleslav z Podještědí tři body odveze. Liberec se sice otřepal z předčasné mikulášské nadílky od Pepina výhrou v minulém kole nad Pardubicemi, ale Boleslav s jedinou prohrou na kontě v letošní sezóně a návrativším se Novotným do sestavy, si vítězství vybojuje.
Tip: 2, Kurs: 2,05

Třinec – Vítkovice

vs.

Nováček extraligy sice hraje smypaticky dopředu, ale na zabezpečenou obranu Vítkovic to ještě stačit nebude. Naopak Vítkovice, plné výborných individualit v útočných řadách, budou ještě nezformované třinecké obraně zle zatápět.

Tip: 2, Kurs: 1,50

Bohemians – Future

vs.

Pokud konečně začneme hrát zápas naplno už od první třetiny a ne až od druhé, jak tomu bylo zvykem v zápasech předchozích, neměli bychom mít s posledním týmem tabulky nějaký výraznější problém.
Tip: 2, Kurs: 1,35

Jak poskládat základní sestavu do Florbal.cz extraligy
Brankář:
Janne Kinnunen (Bulldogs)
Obrana: Lukáš Hrubý (Vítkovice), Milan Garčar (Tatran)
Útok: Jan Daniš (Pepino), Daniel Šebek (Future), Ondřej Fojta (Boleslav)

„Šebek by proti Bohemians mohl nějakými góly vyrovnat svou bilanci, kde jasně vedou asistence. Fojta hraje tuhle sezónu skvěle a proti Liberci by to měl jen potvrdit. Daniš má chladnou hlavu při koncovce, což se bude v zápase proti Havířovu hodit. Garčar s Hrubým jsou velmi ofenzivně ladění beci, což by proti slabším soupeřům mohli dokázat, a na jistě chytajícho Kinnunena budou Pardubice hledat recept velmi složitě.“


Tiket Ondřeje Riebauera pro Salmingbet
Muž šestého kola zvolil do svého tiketu celkem pět zápasů a dá se říct, že povětšinou věří favoritům. V zápase Liberce s Mladou Boleslaví věří hostům a tento tip také přináší nejvyšší kurs.

Kurzy na jednotlivé zápasy:
1,85 x 1,95 x 2,05 x 1,50 x 1,35
Výsledný kurz: 14,96
Možná výhra při vsazených 100,- Kč: 1496 Kč
Zkusíte si porovnat svoje tipy s Ondřejem Riebauerem? Nalogujte se na SalmingBet.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*