All Stars Zdeňka SkružnéhoFlorbalová Extraliga má za sebou sedm kol a následuje reprezentační přestávka. Trenér národního týmu přichází opět s tradiční sestavou All Stars. Která šestice hráčů nejvíce zaujala v měsíci říjnu?....
31. 10. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

All Stars měsíce října 2007

 



„Říjen mi nepřišel tak atraktivní jako úvod Extraligy. Nenašel jsem zápas, o kterém bych mohl říct – to bylo super. Pepino dvakrát ztratilo vyhrané utkání, ale také s přehledem vyhrálo derby, z tolik očekávané „bitvy o Prahu“ odešel SSK Future na hlavu poražen, zmínit však můžeme herní i výsledkový posun Buldoků pod vedením nových trenérů a také vítězství Chodova nad Tatranem po několika letech. Snad reprezentační přestávka nabídne malý odpočinek hráčům a trenéři budou mít prostor na trochu toho kondičního tréninku,“ věří trenér Zdeněk Skružný.

Jan Barák
(TJ JM Chodov)

Bary si jako jediný v Extralize drží více než 90 procentní úspěšnost v utkáních a zatím vítězí v souboji o brankářskou jedničku v Chodově. Do výběru jsem ho zařadil za jeho výkon proti Tatranu, kde především ve třetí třetině čelil ostřelování střešovických hráčů. Uvidíme, jestli svým výkonem zamotal hlavu trenérům juniorské reprezentace.

Lukáš Hrubý
(1.SC SSK Vítkovice)

Jeden z mnoha mladých talentů v dresu Vítkovic. Původní profesí útočník dokáže nejen podpořit útok, ale také výborně brání. Je dostatečně rychlý a silný v osobních soubojích, určitě mu ale chybí častější pokusy o střelbu, především z větší vzdálenosti.

Marek Dvořák
(TJ JM Chodov)

Výsledkové probuzení Chodova a také rady očitých svědků derby s Tatranem stojí za nominací Marka do říjnového výběru. Nejen skvěle brání, ale pokud je u míčku, hrozí soupeři překvapivou přihrávkou nebo samostatnou akcí.

Jiří Curney
(SK FBC Třinec)

O zařazení mladého střelce do tohoto výběru jsem uvažoval už před měsícem. Jirka potvrdil výbornou formu a pokračuje v proměňování šancí. Je škoda, že celý tým nedokáže více zapracovat na defenzivě. Věřím, že mladík z Třince potvrdí svůj talent i v utkáních na mistrovství světa a přiveze spolu se svými spoluhráči medaili.

Petr Skácel
(FBC Pepino Ostrava)

Pokud budou hráči zlepšovat každý měsíc rekord v počtu bodů na jedno utkání, máme se na konci sezony nač těšit. Petr působí na hřišti trochu nenápadněji než v minulých sezonách, ale o to je možná více vidět ve statistikách. Rozhodně je to důležitý muž pro ofenzivu Pepina a všichni v týmu si určitě přejí, aby mu střílení branek vydrželo co nejdéle.

Tomáš Vávra
(Tatran Střešovice)

Kdo nahradí v prvním útoku Johana? To byla nejčastější otázka na mistrovský tým před sezonou. „Blonďák“ se zatím prosazuje více, než asi všichni čekali a dokáže dávat i důležité góly – i když na druhou stranu s Jedličkou a Fridrichem to zase není až tak složité…


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*