Ani mezinárodní termín nezabránil v pokračování elitní české soutěže. Zítra čeká extraligu dohrávka sedmnáctého kola, která je pro oba zúčastněné týmy hodně důležitá. Pepino, které hostí Future potřebuje potvrdit účast v elitní osmičce a Future by se rádo před blížícím se play-off výsledkově zvedlo.
7. 2. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentační přestávka přinese lákavý souboj

 



Hodně dlouhé debaty předcházely stanovení termínu dohrávky sedmnáctého kola. Nakonec jak ostravský, tak i pražský celek našly společnou řeč a kluby se domluvily, že zápas odehrají v neděli.

Utkání mezi Pepinem a Future by se možná dalo nazvat jako utkání pravdy. Domácí potřebují bodově navázat na kontroverzní utkání z Havířova a potvrdit si tak účast v play-off.

Body však potřebuje také Future. Pražané se totiž v případě výhry dostanou na třetí místo před Brno. Je to tak boj na dálku o lepší pozici v blížící se nadstavbové části. „Do Ostravy si samozřejmě jedeme pro tři body,“ vzkázala do kabiny ostravských florbalistů brankářská stálice Future David Rytych.

Future neprožívá zrovna zdařilé období, což vzhledem k blížícímu se play-off není vůbec dobré. Na druhé straně má Pepino o motivaci postaráno. V případě vítězství se Ostravští bodově dotáhnou na sedmý Liberec.

„Play-off snad bude, záleží jen na tom, z jakého místa se do něj probojujeme. Pokusíme se udělat ještě nějaké body. Raději bych šel na kohokoli jiného než na Vítkovice,“ nechal se slyšet prostřednictvím oficiálních stránek svého klubu Radim Polášek.

První duel soupeřů vyzněl lépe pro Future. Pražané v šestém kole slavili těsné vítězství 6:5. Jediné utkání tohoto víkendu začíná v neděli patnáct minut po osmnácté hodině.

Foto: www.czechopen.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*