Bronzový tým uplynulé ligové sezóny už oznámil složení nové trenérské dvojice. Tým povedou David Zlatník a Jiří Novák, Jan Zahalka se rozhodl Future opustit a pravděpodobně má namířeno do střešovického Tatranu.
13. 5. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Future opustil Zahalka, trénovat budou Zlatník a Novák

 



„Je to Honzovo rozhodnutí. Prý se cítí jako komplexní trenér, co zvládne hvězdy v Tatranu a nabídka vést Střešovice jako hlavní trenér ho zaujala,“ řekl serveru florbal.cz šéf Future Marek Jaroch.

Zahalka je ale k potvrzení svého účinkování u týmu vicemistra zdrženlivý. „Ještě rozhodně není nic definitivní. Fakt ale je, že jsem v současné době bez angažmá,“ řekl Zahalka.

Future ale nechtějí nechat nic náhodě a před novou sezónou už začali stabilizovat kádr. „Marek Soukup už začal trénovat s týmem a počítám, že příští sezónu bude k dispozici. Stáhli jsme už z hostování z Liberce i gólmana Michala Rebra,“ říká Jaroch

V souvislosti s návratem gólmana Rebra do týmu se nabízí i úvaha o odchodu Davida Rytycha do Finska. „U něj člověk nikdy neví. On je taková nenapsaná kniha,“ říká Marek Jaroch a odchod gólmanské stálice v podstatě nevyloučil.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*