Pardubický florbal po zklamání z neúčasti v play-off slaví. V prvním kole play-down dokázal i potřetí porazit Havířov a v nejkratším možném termínu tak rozhodl o své záchraně. Poslední střetnutí ovládl poměrem 3:2.
15. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice slaví. Zachránily se

 



V pořadí o třetí výhře Pardubic nad havířovským Torpedem rozhodla první a poslední třetina. V té první se Pardubice ujaly dvoubrankového vedení a i když v závěru inkasovaly, odcházely do kabin s mírným náskokem.

Ten dokázali domácí smazat v průběhu druhé periody. V ní se prosadil Pavel Bezděčík a když hosté z města perníku vyšli střelecký naprázdno, začínalo se od nuly. O osudu zápasu tak mělo rozhodnout prostřední dějství.

Hned na začátku třetiny se prosadil Bahník a naopak Havířov vycházel střelecky naprázdno. A ve chvíli, kdy se Havířov nadechoval k závěrečnému tlaku, poslal vlastní tým do kolen Šmída, který dostal za hrubost pětiminutový trest.

V závěru zápasu pak Havířov ještě zkoušel vyrovnat, ale obrana Pardubic tlak ustála. Havířov tak míří do dalšího kola play-down, Pardubice už mohou v klidu odpočívat.

Foto: Štěpán Černý


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*