7. 4. 2012 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Že hrají nejhezčí florbal? To v play off nerozhoduje, říká chodovský Bouša

 



Před týdnem Chodov ve Vítkovicích uspěl. Odvezl si z Dubiny jedno vítězství a nikoho dnes nemzajímá, že k tomu Pražanům stačily pouhé 2 góly ze hry. Chodovský obránce David Bouša připouští, že semifinálového soupeře zastihl první víkend v lepší formě.

Jenže na to se v semifinále nehraje… „My jsme samozřejmě chtěli i v sobotu. Jenže když jsme dostali gól na 0:3, bylo zřejmé, že se s tím zejména s Vítkovicemi nedá nic dělat,“ říká Bouša.

Domácí tým hrál ve velkém stylu a nakonec k radosti publika nastřílel 10 branek. „Možná nakonec bylo i dobře, že jsme dostali desetník. Nemohli jsme si říkat, že to bylo těsné a že jsme prohráli se smůlou. Druhý den to bylo z naší strany určitě zodpovědnější,“ dodává Bouša.

V neděli to byl právě on, kdo poslal svůj tým do vedení a vstřelil v sérii vůbec první gól svého týmu ze hry. Vedení 1:0 sice Chodovu nevydrželo, v závěru ale nakonec Petr Pražák zajistil důležité vítězství. „Všichni viděli, že Vítkovice byly v prvním zápase lepší, to nebudeme zastírat. Ale ve druhém, i když měly víc střel než my, to tak nebylo. Byly tam pasáže, kdy jsme hráli s míčkem a oni běhali,“ podotýká chodovský zadák.

Na svého soupeře se tak Chodov těší. „Víme, že když budeme hrát to, co potřebujeme my, můžeme je porážet. Mají opravdu velkou hráčskou kvalitu, jsou na tom dobře technicky. Hrají asi nejhezčí florbal, ale to v play off nerozhoduje,“ ví David Bouša.

V sobotu se začne na Jižním Městě v 17 hodin. V neděli bude duel přenášet ČT4 a úvodní buly je v 18.30. Jisté je i to, že série se určitě bude ještě přesouvat na hřiště Vítkovic.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*