8. 4. 2012 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Ostrava dřela, poslední slovo měl ale Von der Pahlen

 



Ostravské FBC bylo v neděli blízko první semifinálové výhry. Nadějně rozehraný zápas ale nedotáhlo. Tatran přežil kritické chvíle, 2 minuty před koncem vyrovnal a v čase 66:41 rozhodl o vítězství 7:6 pro Střešovice Švéd Johan von der Pahlen. Stav série je 3:0 pro Tatran.

Po 1. třetině to vypadalo s Ostravou zase bídně. Téměř beznadějné skóre 0:3 ale domácí celek dokázalo namotivovat. Hráči FBC před vlastním publikem debakl inkasovat nechtěli. Domácí stáhli sestavu na dvě formace a začaly se dít věci…

Ostrava se brzy 2 góly dostala svému soupeři na kontakt a nerozhodil ji ani Ondruškův gól na 2:4. Do střešovické branky následně napadaly ještě 3 míčky, domácí otočili skóre během 22 sekund v samotném závěru prostřední části.

Góly do šatny ale opět nabudily Tatran, který FBC zmáčkl a vyrovnal. Petr Skácel pak ale vrátil svému týmu vedení a domácí měli fantastickou příležitost dotáhnout zápas k vítězství. Čtyři minuty před koncem hrálo FBC přesilovku, jenže svojí příležitost promarnilo. Trestal naopak na druhé straně Tom Ondrušek, který poslal zápas do prodloužení.

V nastavení byla Ostrava aktivnější, jenže své zkušenosti opět prokázal Johan von der Pahlen. Ten v 7. minutě dorazil z brankoviště za Chrástova záda Garčarovu střelu.

Fortuna extraliga, semifinále – 3. zápas

FBC Remedicum Ostrava – Tatran Omlux Střešovice 6:7p (0:3, 5:1, 1:2 – 0:1)
Branky:
23. Komínek (Vojtíšek), 24. Robenek (Komínek), 30. Machala (Skácel), 39. Krzyžanek (Skácel), 40. Robenek (Komínek), 52. Skácel (Krzyžanek) – 10. Olšiak (T. Vávra), 14. T. Vávra, 16. Vrtiška (Garčar), 28. Ondrušek (Von der Pahlen), 46. Garčar (M. Podhráský), 59. Ondrušek (Garčar), 67. Von der Pahlen (Garčar). Rozhodčí: J. Kadlec, M. Kadlec. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. Diváci: 303. Stav série: 0:3.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*