11. 10. 2012 Superliga (21) KOMENTÁŘŮ

Boleslav přejela Liberec a jde do čela extraligy

 



Mladá Boleslav v dohrávce pátého kola srazila domácí Liberec deseti brankami a nejméně do neděle se dostala do čela extraligové tabulky. Na výhře hostů se největší měrou podílel bývalý hráč Liberce Radim Křenek, jenž v přesilovkách zaznamenal hattrick.

Dvojice rozhodčích Nábělek – Štengl se ve čtvrtek večer vůbec nebála hráče posílat na trestnou lavici. Celkem k tomuto kroku sáhla třináctkrát. Hosté si rychle vytvořili pohodlné vedení. V osmé minutě už vedli 3:0, dvě branky ze tří dokázali vstřelit v přesilovce.

Domácí nebyli moc nebezpeční. Ačkoliv měli dost šancí chodit do přečíslení, častokrát toho však nevyužili a do protiútoků se naopak dostávali Boleslavští. Ti také dokázali na rozdíl od Liberce nekompromisně trestat početní výhody. Zmar Severočechů potvrdily dvě branky, které Liberečtí obdrželi v oslabení.

Boleslavští postupně navyšovali své skóre. Dobrým výkonem se blýskl kapitán hostů Petr Novotný, jenž pro své spoluhráče připravoval skvělé střelecké pozice. Nakonec asistoval u tří branek. Z libereckého týmu nikdo moc neoslnil, nové posily se opět neprosadily, a tak Liberec zůstane i po tomto zápase bez bodu na samém dně extraligové tabulky.

FBC Liberec – BILLY BOY Mladá Boleslav 4:10 (1:4, 2:3, 1:3)
Branky: 15. Blažek (Vážný), 27. Ferdan (Valeš), 34. Marek (Krupička), 59. Böhm (Reymar) – 2. Studený (Vavro), 5. Křenek (Novotný), 8. Gwuźdź (Křenek), 13. Bouška (Salát), 23. Rožnovják (Vavro), 27. Fojta (Salát), 31. Křenek (Novotný), 45. Křenek (Novotný), 47. Novotný (Ekl), 50. Bouška (Salát). Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 5:8. Diváci: 248.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • ... napsal:

    Jestli si loni Pardubice zasloužily sestup, tak nevim co Liberec letos. Katastrofa

  • petrof napsal:

    … posily se opět neprosadily …
    góly vstřelil z bratrské dvojice dnes jen Pavel Bouška …
    … podobně na straně Liberce zaznamenal z bratrů Krupičků jen Jan jednu asstenci …

  • petr pánek napsal:

    Tohle nebyl pro Bolku ani trénink, všechno sehrávky v lehkém tempu…Liberec nemá cenu komentovat…florbalová blamáž v čele s komentářem pana Skružného, který za to všechno vlastně může, protože v Liberci vedl oddíl a tady jsou výsledky jeho práce

    • nepoužívej jméno petr pánek napsal:

      Petr Pánek z MB tohle nepíše!

      • pořád dokola :) napsal:

        nechápu, proč by nemohl používat své jméno 😀

        • Návrh napsal:

          Piš si ke jménu město, z něhož pocházíš. Ne že by byl „Petr Pánek z Mladé Boleslavi“ (své komentáře takto podepisuje) taková hvězda jako stálice reprezentačního brankoviště, ale takto konfrontační komentář podepsaný např. Tomáš Kafka (jistě nějaký další florbal sleduje) by mu také vadil, troufám si odhadovat… Takže nedorozumění s jednoduchým řešením… 🙂

  • petr pánek napsal:

    Já jsem Petr Pánek a jiný Petr Pánek třeba i z Boleslavi mě nezajímá…

  • liberec :) napsal:

    no joo, ještě že tady tomu všichni rozumíte.. Není tak lehký sestavit skoro novej tým, s novým trenérem a mít v prvních 5 zápasech nejtěžší soupeře a hrát s nima vyrovnaný zápasy. Nic není hned, ale kluci jsou bojovníci a půjde to!

    • hoover napsal:

      ani tohle neomlouvá 55 golů za 5 zápasů. Novej tým? Já myslel, že skončil pouze nesměrák a to navíc ještě přišli Krupičkové z futuru. Derku neberu jako oslabení a golman novej tým nedělá.

      • press napsal:

        No jeste Salat jim odesel, coz je docela dost bodu, ale Krupickove, Klucho, Blazek , Reymar, Marek, Ferdan, oba Jezkove, Bohm, Veselý, Král… jako novej tym bych to zrovna nenazyval

      • jarda napsal:

        Krupičkové už jsou minimálně druhým rokem mimo formu, proto se z Prahy vrátili do Liberce.

    • petr napsal:

      Možná to půjde, ale až se začne konečně bránit a ne ustupovat soupeři a dělat mu před bránou volno. Takto naivně hraný florbal v extralize jsem už dlouho neviděl.

  • libe a skrůž napsal:

    je dobré, že v Liberci se tomu staví čelem, ale kvalita tam hold není a jsou to i plody pana Skružného, jeho trapný komentář v TV, kdy chvíli říká, jak jsou rozhodčí super a za chvíli, že tato dvojice je děsná, mne jako diváka obtěžuje..od toho on tam není!!

  • skruza napsal:

    Hlavne vzdycky mluvi, jako kdyby mu lezl kabel z roury..hruza

  • Petr Čuhel napsal:

    Trošku jiný pohled na věc, zkuste se vžít do role týmu, který hraje ligu je proto, aby ji udržel, prostě extraliga není špatná příprava na baráž, Liberec má prostě čas se připravit a ostatní mají klid. Co jsem včera viděl v první třetině, jsem od dob třineckých ocelářů neviděl, takovou hrůzu snad už ani Liberec hrát nemůže…tohle nebyla liga, ale volonočasová aktivita aneb pivní cesta florbalu

    • petr napsal:

      To ale přece nemůže nikoho z hráčů po řadu měsíců bavit. Je demotivující nastupovat do zápasů s fixní myšlenkou, že stejně prohraji, a tak se nemusím snažit. To by se taky mohl v baráži objevit tým, který by Liberec nadlouho (s tímto přístupem) poslal do 1. ligy.

  • Tak určitě.. napsal:

    liberec je ostuda ligy

  • jo jo napsal:

    je to ostuda ligy jelikož 55 golu za 5 zápasů to je rekord těžtě se na další jejich utkání s pražskou spartou a dovolím si říct že může padnout do sítě liberce další desítka

Napsat komentář

*