20. 10. 2012 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Otrokovicím to přestalo střílet, od Vítkovic inkasovaly výprask 3:11

 



Otrokovice by určitě nejraději vynechaly výlety na severní Moravu. V 7 kolech extraligy si připsaly 5 výher – a prohry na půdě FBC Ostrava a dnes i Vítkovic. K tomu páteční porážka v poháru v Kopřivnici… Navíc Vítkovice si na nich smlsly: nasázely jim 11 branek.

Po 1. třetině ještě hosté z Otrokovic drželi nadějný stav. Domácí vedli jen o gól 3:2. Už prostřední část však naznačila, že Vítkovice budou v tomto střetnutí dominovat. Tento fakt se projevil v poslední dvacetiminutovce, během které domácí nastříleli svému soupeři 5 branek.

Běží 13. minuta zápasu a Juraj Matejka právě proměňuje trestné střílení nařízené za faul na Hradila. Otrokovice se radují z vedoucího gólu. Na dlouhých 46 minut to je však jejich poslední branka. V závěru zápasu Koňařík už jen kosmeticky upravil výsledek zápasu.

Vítkovice totiž mezitím spustily gólovou smršť. Do konce 1. třetiny ještě skóre otočily a ve 2. části vstřelily další 3 branky, 2 z nich dal dobře hrající Lukáš Hájek. Ve 3. třetině se přidali i další vítkovičtí střelci, 2x se trefil také Patrik Suchánek. Vítkovice svého soupeře přehrály a po zásluze zvítězily 11:3.

Výsledek, 7. kolo – sobota:
1. SC WOOW Vítkovice – Panthers Otrokovice 11:3 (3:2, 3:0, 5:1)
Branky a nahrávky: 6. L. Hrubý (Kološ), 14. Kološ, 15. Matúš (Řezanina), 24. Matúš (Hájek), 34. Hájek (P. Suchánek), 39. Hájek, 52. P. Suchánek (Hájek), 53. Tokoš (Kološ), 55. P. Suchánek (Tokoš), 57. Hubálek (Matúš), 58. Vežranovský – 7. Koňařík (Ťopek), 13. Matejka, 59. Koňařík (Uhrinovský). Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 2:1. Bez využití. Diváci: 268.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Jura napsal:

    Gratulace Tomáši Veržanovskému.
    První zápas za Vítkovice, první střídání a PRVNÍ GÓL. Tomu se říká premiéra.

  • medulin napsal:

    Když dostanou Otrokovice mlatu od Vítek, tak se to dozvíme již z titulku. Když porazí Future 5:0 tak se to objeví málem ve výsledcích pod čarou. Zajímavé.

    • Oligarcha napsal:

      Konspirace? Zaujatost? Cenzura nebo tvoje hloupost? Co by jsi hadal ty?

    • Petr Pánek napsal:

      Pět a kolik je jedenáct? Možná proto.

      • p napsal:

        Že Vítkovice nastřílí více jak 10 branek není nic neobvyklého. Že někdo v zápase nedostane branku, je přece jenom unikát, zatím se to podařilo Otrokovicím a právě Vítkovicím. A stačí se podívat do soupisu minulého kola, nejdříve jsou výsledky pražských týmů, až pak někde dole výsledek 5:0 Otrokovic nad Future. Jo, holt se ta nula týkala pražského týmu a tak se to radši ututlá jednou větičkou na konci článku…

  • fanda napsal:

    bylo krásné koukat na tokoše ve vlastním oslabení – rychlost, dynamika, udělal z lajny otrokovic dorostence… mladé pušky hrajou v laufu, hájek má formu jako hrom, matúš mu zdárně sekunduje a až se začne dařit řezaninovi trochu více – máme se na co těšit

Napsat komentář

*