26. 10. 2012 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

S nožem na krku! Snad jsme zachránili trenéra, ulevil si Buldok Petr Kadlec

 



Brno vyhrálo druhý zápas za sebou. A i když se na dva body na Bohemians buldoci zle natrápili, spadl jim zápas ze srdce. Splnili ultimátum, které jim dalo vedení klubu.

Televizní zápas, to bývá pro florbalové kluby svátek. Pro Bulldogs Brno byl ale čtvrteční duel doslova utrpením. Už při výjezdu z Brna je zastavila kolona na D1 a rozjeli se po hodinovém čekání. Druhá pak přišla na pražské Jižní spojce. Cesta z okraje Prahy na Podvinný mlýn trvala Buldokům další hodinu.

„Jezdíme malým mikrobusem a trenéři jeli jiným autem. Takže nebyla žádná taktická porada, nebyli jsme rozcvičení. Jediný pokyn, co jsme dostali, byl, že ze začátku se máme snažit hrát pomalu a držet míček. To se podařilo,“ říká kapitán týmu Petr Kadlec.

Přes 40 minut ale jeho tým marně hledal tempo. „Herně se nám nedařilo. Určitě na to měl vliv ten pozdní příjezd, jsou to hodně vydřené dva body,“ dodává jeden z nejzkušenějších Buldoků.

Po zápase i jemu spadl velký kámen ze srdce. Díky gólu v prodloužení možná brněnští florbalisté zachránili tým před velkými změnami.

„My jsme dostali takové ultimátum od vedení klubu, že v těch zápasech, co jsme měli s Future a s Bohemians musíme získat minimálně 5 bodů,“ prozrazuje Petr Kadlec. Situace ho zaskočila. „To já jsem v životě ve florbale nezažil, takový nůž na krku,“ přiznává.

Nakonec ale Buldoci zvládli vše podle plánů vedení. „Kdyby se to nepodařilo, nastaly by nějaké personální změny v realizačním týmu i v kádru. Takže snad jsme podrželi trenéra… Doufáme…“ říká Petr Kadlec.

Pořád je ale co zlepšovat. „Spokojenost není, v tabulce chceme mít víc bodů, ale když sečteme to, co se dnes dělo. Tak musíme být spokojení,“ dodává kapitán Bulldogs Brno.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*