19. 12. 2012 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Daniš: S životem v Praze jsem nebyl spokojený

 



Zkusil florbal v metropoli, ale zase se hodně rád vrátil zpátky domů. Jan Daniš se po půl roce opět postavil na levé křídlo první formace FBC Ostrava a nakonec rozhodl zápas na Spartě gólem v prodloužení. V náhradním dresu.

Daniš lítal po hřišti s číslem 23 a jmenovkou Rebroš na zádech. „Mojí 17 zdědil Honza Jastřembský a nevím, kam ten dres zmizel. Říkal sice, že ho vracel, ale nikdo neví, kde je,“ vysvětluje navrátilec. „Snad mi to dotisknou… Anebo je to vlastně jedno, teď mi ta 23 přinesla štěstí, tak si ji třeba nechám,“ usmívá se.

I když dal vítězný gól, zatím se ještě hledal. „Ale cítil jsem se líp. Zase jsem měl vedle sebe Petra Skácela, se kterým jsem vlastně hrál pět let, a teď po půl roce znovu,“ přemýšlí Daniš.

„Ve Future jsem nehrál tak, jak bych si sám představoval. Teď to snad bude lepší,“ věří. V pražském klubu sice úplně nepropadl, na nové prostředí si ale úplně nezvykl. Gólů dával málo.

„Pro návrat bylo víc impulsů. Bylo to o práci, ale i o tom, že mi zavolal pan Smeták. Všeobecně jsem ale s životem v Praze nebyl spokojený,“ říká Jan Daniš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Kryštof napsal:

    všeobecně je na severní moravě více práce než ve středočeském kraji. Prostě další nemakačenko, co pořád jen brečí. Pseudoprimadony.Jdi dělat na šachtu ty blbe. Miluju, když si kdejaký lofas mislý, že se z něj každý v Praze posere.

  • Michal napsal:

    Bavili jste se někdo s Honzou o tom proč skutečně odešel z Prahy? Tady soudíte a někteří dokonce nadávají a nic o tom nevíte. Lidi občas přemýšlím, že kdyby jste se měli podepsat či to říci do očí někomu tak mlčíte. Když si přečtete ten článek on jen konstatuje. Prostě mu to z nějakých důvodů nevyhovolalo. Jen dovětek a kolikrát ten „Kryštof“ někdy vyrazil aspon za hranice svého města 😀
    K čemu jsou pak tyto debaty jen k tomu aby se někdo jen vykecal a byl zajímavý?

Napsat komentář

*