26. 12. 2012 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Ring volný: Posledním zápasem roku je derby o Ostravu!

 



Ondřej Vašíček, nebo Filip Heczko? Na koho byste vsadili? Florbalový rok 2012 zakončí v extralize duel ostravského FBC s Vítkovicemi!

Derby mezi FBC Ostrava a Vítkovicemi jsou již tradiční ozdobou Fortuna Extraligy. Jiskřivou atmosféru nadcházejícího zápasu zvýrazňuje fakt, že FBC připravilo Vítkovice o obhajobu pohárové trofeje. A také videopozvánka, kde si to v „Rocky stylu“ rozdávají v opravdovém ringu coby boxeři vítkovický Filip Heczko a Ondřej Vašíček.

Nápad boxerského souboje o krále Ostravy přišel z iniciativy tentokráte domácího FBC, který se domluvil s Boxerským klubem Ostrava.

Oba borci s respektem hovoří o svém soupeři. „Hned jak si Váša sundal tričko, tak jsem nevěděl, jestli přede mnou stojí „Kličko“ a nebo florbalista. Byl samy sval! Pár direktů jsme si dali, ale nakonec jsme toho po dohodě nechali a dohodli se, že se to rozhodne až na florbalovém hřišti….“ směje se vítkovický Filip Heczko.

„Pár úderů bylo naostro, ale když se chtěl do toho Hečis obout více, tak jsem to raději utnul. On je přece jen jiná váhová kategorie a možná má i více zkušeností ze „strkanic“ v havířovských nočních podnicích,“ doplňuje zvesela Ondřej Vašíček.

A jaká je tedy nálada před čtvrtečním soubojem v obou týmech? Bude mít na tento zápas vliv poslední vítězství Remedica nad Vítkovicemi v poháru?

„Těžko říci, jestli bude mít pohárový zápas vliv na duel v extralize nebo bude startem nějaké šňůry vítězství jednoho týmu, jak to bývalo v minulosti,ale výsledek bych moc nepřeceňoval, protože byl zápas celkem vlažný a na můj vkus veden v moc přátelském duchu,“ myslí si Vašíček.

„Zápas bude začínat za stavu 0:0. Poslední zápas na to nebude mít žádný vliv. Doufám,že jsme si vzali ponaučení a budeme se chtít vyvarovat všech chyb, které nás stály vítězství v poháru. Už se na zápas těším. Navíc po svátcích rád vypotím pár kilo,“
dodává Heczko.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*