27. 12. 2012 Superliga (14) KOMENTÁŘŮ

Chodov ulovil dva Švédy! Do týmu přijdou Wahlgren a Christiansson

 



Extraligový Chodov připravil svým fanouškům pod vánoční stromeček pořádný dárek! Extraligový tým posílí Švédové Max Wahlgrem a Rasmus Christiansson z druholigového KAIS Mora.

Trenér Radim Cepek vytáhl pro druhou polovinu sezony pořádný trumf. Oba Švédové patřili mezi lídry týmu z Mory, který však v polovině sezony už ztratil možnost postoupit zpět mezi elitu do Superligy.

Max Wahlgren dal běhen 11 zápasů 17 gólů a na dalších 24 nahrál! Loni působil v Helsingborgu. Rasmus Christiansson odehrál stejnou porci utkání, dal 11 gólů a přidal 7 nahrávek.

Wahlgren i Christiansson už s Chodovem absolvovali třídenní testování a zúčastnili se i vánočního večírku. Do týmu by tedy měli zapadnout bez problémů. Chodov se dohodl na příchodu dvou švédských florbalistů zejména díky přátelství Radima Cepka a estonského manažera Mory Jonase Thomssona.

V současné době je transfer obou chodovských posil na stole IFF a v nejbližších dnech by měl být potvrzen. Je velmi pravděpodobné, že se obě nové tváře objeví na hřišti už 3. ledna v televizním pohárovém semifinále Chodova s Tatranem.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • fa napsal:

    šílenééé

  • eno nuño napsal:

    Proč ne, sice to nejsou TOP hvězdy, které chodí do Švýcarska, ale někde se začít musí, Max hraje sice druhou švédskou ligu, ale rozhodně by se neztratil i v lepším Superligovém týmu 🙂

    • Filip Horák napsal:

      Proč veřejně prezentuješ takové hlouposti? Ve Švýcarsku by si kluci zahráli s přehledem, ale kdyby měli takovou kvalitu pro Superligu, do ČR by nešli!!! Tím chci naznačit, že tvůj komentář je jeden velký nesmysl. Zamysli se nejdříve, než se pustíš do psaní. Hezký večer

      • replix napsal:

        Pane Horáku, nevidím v jeho přízpěvku nic nesmyslného. Možná se vy zamyslete dříve, než začnete přitrouble kritizovat, protože nevidím důvod, proč by vás slint měl mít větší váhu než ostatních…

        • Filip Horák napsal:

          Příjemně překvapen slušným chováním! 🙂 A víte co, máte pravdu. Těžko vysvětlovat proč by zrovna můj názor měl mít větší váhu. Hezký večer všem. FH

      • lorens napsal:

        Čo to trepeš za hlúposti? Myslím si, že si fanúšik nejakého konkurenčného tímu Chodova, čiže nemôžeme brať tvoj komentár za objektívny.

    • Kris napsal:

      však Max hrával za Dalen, takže se u nás určitě neztratí =)

  • OK napsal:

    Miluju florbal. V jakém jiné sportu je vstupním kritériem vánoční večírek? 🙂

  • Observer napsal:

    Kdo z vás je viděl na živo jak hrajou ?

  • ZADAR napsal:

    mam je v pi*i

Napsat komentář

*