9. 1. 2013 Superliga (16) KOMENTÁŘŮ

Bohemians útočnou smršť nepředvedli, na výhru jim to však stačilo

 



Bohemians přehráli v dohrávce 14. kola extraligy pražskou Spartu 2:1. Vítěznou trefu zaznamenala nová posila „klokanů“ z 1. ligy Radek Krajcigr. Zelenobílí potřetí za sebou vstřelili pouze 2 branky, které jim však tentokrát stačily na zisk 3 bodů. Díky nim se odpoutali od předposledního místa, na 9. Brno ztrácejí 3 body a ještě mají zápas k dobru.

Střetnutí dvou pražských mužstev moc atraktivity nepřineslo, přesto to byl pro oba celky velice důležitý duel. Bohemians vsadili na defenzivu a nakonec se mohli radovat z vítězství. Po první bezgólové třetině otevřel skóre střelou do šibenice Ondřej Kozák.

Ačkoliv byla Sparta střelecky aktivnější, nedokázala se dlouho gólově prosadit. „Klokani“ toho využili a zvýšili svůj náskok. Z dorážky se trefil ještě nedávno havlíčkobrodský střelec Radek Krajcigr.

Sparta pak svého soupeře přitlačila a na začátku 55. minuty snížil Jaroslav Berka. Domácí i nadále svého soupeře mačkali, ale další branku už ze svého tlaku nevytěžili. Naopak na druhé straně Jakub Vrána zastavil gólovou příležitost výskokem a dal šanci hostům definitivně rozhodnout. Vojtěch Bagin sice trestné střílení neproměnil, Sparta už však vyrovnat nedokázala.

Výsledek – dohrávka 14. kola:
AC Sparta Praha Florbal – FbŠ pipni.cz Bohemians 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 55. Berka (Vrána) – 26. Kozák (Bagin), 44. Krajcigr (Kisugite). Rozhodčí: Kulhánek, Michálek. Vyloučení: 2:2. Bez využití. Diváci: 186.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*