31. 1. 2013 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Střelec Ondráček přišel o finále poháru na horách

 



Brněnští Buldoci museli odehrát pohárové finále bez čtyř důležitých členů sestavy. Se třemi absencemi počítali, poslední ale přišla nečekaně – a hodně bolela. Mimo hru zůstal Luděk Ondráček.

Pokud jedete na rozhodující zápas, asi byste chtěli mít kompletní kádr. Trenéři Škubal s Niznerem věděli, že nemohou nasadit dlouhodobě zraněného Jiřího Koutného, ani beka Martina Komendu, který hrál pohár za Hattrick Brno.

Tým z jihomoravské metropole ale přišel o hlavní oporu v předvečer finále domácího poháru. „Byli jsme lyžovat s Ondrou Fabiánem, a nějak to nedopadlo,“ říkal smutně. Pád na sjezdovce odnesl pochroumaným pravým kolenem a naraženým levým předloktím a zápěstím. Proti Chodovu chtěl hrát, vždyť tam strávil několik povedených sezon, o to byl pro něj zápas prestižnější. Na diagnózu zatím čekal. Prvního vyšetření se ujala fyzioterapeutka Eva Jančárová, která zkontrolovala hybnost nepříjemně pohmožděných míst.

„Zatím nevíme, ale hůř to rozhodně vypadá se zápěstím,“
prozradila serveru florbal.cz.

Ve finále poháru tak Ondráček nepomohl, i když cestu do boje o trofej vystřílel devíti góly v pěti zápasech a naposledy dokázal v lize dát i hattrick do sítě Vítkovic. Zda ale stihne konec sezony, je nejisté.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*