12. 2. 2013 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Konec sezony! Ondráček Buldokům už letos nepomůže

 



Čekal na vyšetření a bál se nejhoršího. Předpovědi se bohužel naplnily. Brněnští Buldoci budou muset zbytek sezony odehrát bez Luďka Ondráčka. Stopku mu vystavil přetržený postranní vaz v koleni.

Už se o tom psalo. Namísto boje ve finále Poháru České pojišťovny, usedl Luděk Ondráček za střídačku Bulldogs a smutně koukal na demolici svých spoluhráčů.

Dres Luďka Ondráčka

Dres Luďka Ondráčka

Byl však naštvaný sám na sebe. Zranění si přivezl z lyžování.
„Teď už je to definitiva. Je to přervaný postranní vaz. Ten se ale zahojí samostatně v ortéze. Ale možná mám ještě utržený i křížový, a to bych musel na operaci. To budeme vědět až cca za 10 dní,“ sdělil smutnou novinku.

Luděk Ondráček v péči Evy Jančárové

Luděk Ondráček v péči Evy Jančárové

Nejdříve to přitom vypadalo hůř se zhmožděnou rukou.

„Ruka a zápěstí je snad v pořádku. Jdu ještě na rentgen a a možná mám lehce naštíplou jednu kůstku. Ale jinak už splaskla a postačí ortéza na fixaci palce,“ vysvětluje Luděk Ondráček.

Brno se letos sezonou protrápilo, nakonec ale play off zřejmě zachránilo. Tam už ale borec, který několikrát ukázal, že umí dát i 30 gólů za sezonu, bude chybět.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Milan napsal:

    Jaktože se to zjistí Luďo až za deset dní ? ( kříž. vaz. ) šak ti udělá vyšetření a ví ne ? Nebo jak to je. Díky …

    • sasky napsal:

      Často se to pozná až při artroskopii, kdy se doktoři podívají dovnitř. Z rentgenu nic nepoznají a často ani z magnetické rezonance. Já šel taky na menisky a nakonec to byly vazy 🙂

  • Mira napsal:

    Luďku Luďku, ty si hrozný vůl 😀

Napsat komentář

*