Čeští junioři si po remízovém utkání se Švýcarskem výrazně spravili chuť. Česká trikolora totiž slavila vysoké vítězství nad Lotyšskem, když ho zdolala rozdílem šesti branek 7:1. O tak vysokém vítězství rozhodly zejména první dvě třetiny, ve kterých dokázali čeští reprezentanti nastřílet hned šest branek.
6. 2. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři si smlsli na Lotyšsku

 



Vstup do utkání měli Češi výborný. Po úvodní dvacetiminutovce vedli rozdílem tří branek a už v tu chvíli nebylo pochyb o vítězi zápasu. A pokud někdo opravdu pochyboval, tak ho výkon českého družstva uzemnil hned v následujícím dějství. V něm totiž svěřenci trenérů Škubala a Mrázka nastříleli do lotyšské sítě stejný počet branek.

Ve třetí třetině se už de facto jen dohrávalo. V ní dal český celek jednu branku, stejně jako jeho soupeř, který tak zaznamenal čestný úspěch. O branky národního týmu se postarali Štegl, Juhaňák, Tokoš, Knotek, Ullmann, Tyl a Jankulár. Informovaly o tom oficiální webové stránky České florbalové unie.

Další dvě utkání mají junioři na programu už zítra. V osm hodin ráno si to rozdají s Norskem a ve čtyři hodiny odpoledne s domácím Polskem. Zejména první duel bude pro českou reprezentaci hodně důležitý. Norsko je totiž na světovém šampionátu ve Finsku s českým celkem v základní skupině.

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*