20. 3. 2013 Superliga (79) KOMENTÁŘŮ

Boleslav neumí vůbec nic, říká Vaněk. Po sérii se obul do unie i rozhodčích!

 



Mohli jen litovat. Čtvrtfinálovou sérii s Mladou Boleslaví nezahráli špatně. Play off si rozhodně užili víc než loni. Nakonec ale cítili křivdu. Další prohru o gól umocnil tvrdý verdikt rozhodčích. A gól hráče, o kterém si mysleli, že možná neměl hrát. Z Jaroslava Vaňka po posledním zápase sezony tryskal hněv.

Otrokovice přitom mohly litovat ztraceného nedělního zápasu. Prohrát v prodloužení duel, kdy ještě v poslední minutě tým vede o dva góly, by psychicky srazilo kdekoho.

„Ale ne, není to o tom, že by nás to zlomilo. O tom je sport. Ten čtvrtý zápas jsme samozřejmě nezvládli, ale tentokrát jsme do toho šli zas s čistou hlavou,“
říká Jaroslav Vaněk.

Panteři dorazili do Mladé Boleslavi už počtvrté během jednoho měsíce. Tentokrát netradičně bez trenérů. Ač šlo v podstatě o nejdůležitější zápas ze všech.

„To je pravda, připadali jsme si, že sem jedeme skoro jak na popravu. Dan Folta má ale zápal plic a Martin Hájek je také nemocný. Bylo to v tomhle ohledu těžké, ale my jsme si vyzkoušeli, že máme silný charakter, silného ducha v týmu. Myslím, že tohle nás moc nepoznamenalo,“ říká otrokovický útočník.

Daleko víc Pantery zdrtily události na konci třetí třetiny. Hosté dokázali stáhnout ztráty 3:5, 5:6 i 6:7 na nerozhodný stav. Osmý gól Billy Boye je ale rozhodil. Cítili křivdu.

„Na tom hřišti to vypadalo dobře, nicméně pan Dolanský opravdu zaúřadoval. Půlminutu předtím neviděl dvojku zezadu a potom pískl takový faul-nefaul. Sám Petr říkal, že to faul nebyl. A ještě nám pak sudí nadává do blbečků. Takový rozhodčí má u nás veliký respekt…“ soptil Jaroslav Vaněk.

Už předtím, v prvním duelu série, Otrokovice marně reklamovaly zákrok Petra Novotného právě na Vaňka. Incident, který se udál mimo hru i zraky rozhodčích, odhalily televizní kamery. Jenže podnět Panterů vyšel vniveč, lídr Mladé Boleslavi mohl hrát dál. A dával klíčové góly.

„Já bych se k tomu faulu vůbec nevracel. Přijde mi to směšné, viděla to celá republika. A činnost unie je v tomhle úplně tragická. To, že dostane třeba trest v listopadu, když něco provede, tak to nic neřeší. V tomhle by si měli brát příklad z hokeje, kde se něco stane, komise hned druhý den zasedne, a ten člověk nehraje. Unii děkujeme, jsme rádi, že platíme takové peníze vlastně za nic,“ říká Jaroslav Vaněk.

Lukáš Bauer a Jaroslav Vaněk

Lukáš Bauer a Jaroslav Vaněk

S Novotným se sice po celou dobu série potkávali a místy to jiskřilo, nakonec si ale podali ruce.

„Já k němu nemám vůbec nic osobního. Obecně nemám rád nikoho, kdo nemá na hřišti stejný tričko jako já. Takže je mi to úplně jedno,“
nechce řešit spor konkrétních osob.

Mladá Boleslav ale v dalším průběhu play off podle něj ztroskotá. „Podle mě jsou jejich šance v semifinále úplně nulové. Ta série s námi myslím ukázala, že oni neumí vůbec nic. Vítkovice je totálně přejedou,“ říká Jaroslav Vaněk.

Brzký konec v play off ho ale bude dlouho mrzet. „My jsme získali nějaké zkušenosti. Už nejsme takový ten nováček, který neví, jak se to hraje. Loni jsme dostali školu a letos jsme to zužitkovali. Ta série vypadala úplně jinak. Zápasy byly vyrovnané a mohlo se stát cokoli. Kdybychom se nakonec radovali, z postupu, tak nikdo neřekne půl slova,“ tvrdí otrokovický lídr.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • HR napsal:

    Pokud Boleslav neumí vůbec nic, tak ti vidláci tuplovaný nic, protože s nima prohráli. V Otrokovicích umí akorát plakat a skutek utek.

    • frcek napsal:

      Sám neumí vůbec nic, blbeček namyšlenej.

      • Kološ napsal:

        Ale má titul.. :).

        • Fila napsal:

          1) jsem fanda boule 2) vyrovnana serie, kde hodne rozhodlo stesti 3) nechat piskat tyhle dva playoff? K NEZAPLACENI 🙂 Kdyz se hrac ohradi proti spatne odpiskanemu verdiktu – je reakce vzdy jen agresivni, protoze je paaaan..a pokud na tuhle reakci hrac neco rekne, jde ven. Jednoducha rovnice. Zadna diskuse, zadna omluva. Ano Novotny mel byt potrestan, ale vetsinu emoci maji na svedomi prave tito dva

          • Pan Lopata napsal:

            Odkdy má rozhodčí s hráčem diskutovat? Pouč mě. Když rozhodčí nepískne jak si hráč přeje, tak je poslán do prdele (slovy do prdele)

          • Fila napsal:

            Bereš mě za slovo, myslím reakci rozhodčích na to, když se hráč ohradí na nefaul. A ty mě pouč kdo napřímo poslal ty dva do prdele kromě Vaňka a ještě dvou hráčů bezprostředně po skončení utkání

    • :D napsal:

      Fakt vidláci.. házet lahve nebo co to bylo, to vam jde.. a ještě padat jak hrušky a brečet 😀 co dodoat trapaci z Otrokovic..

    • odpalování míčku do hlediště – instruktor J. Vaněk (příště se určitě míčkem do diváků trefí) resp. odhod hokejky na strop haly – instruktor J. Vaněk (to by bylo, aby hokejky netrefíila spoluhráče, rozhodčího či aspoň podavače míčků)
      Instruktážní film zde
      https://www.youtube.com/watch?v=gr659-lx7Yk
      začíná v čase 1:00. Přihlášky do soutěže u disciplinární komise.

  • hmm napsal:

    a ty jsi zas hrdina. Všechno co řekl je pravda celá P***** CFBU at jde někam je to výsměch jak to funguje pražáci P****

    • Bibod napsal:

      Nevím, proč okamžitě nadáváš na Prahu!!! Já jsem z Prahy, dokonce i hraji za pražský klub a na unii také nadávám, takže nevím, proč to odnášejí všichni pražáci!!

      • Pha napsal:

        Zdar burani. A kdo vlastne na te Unii je opravdu Prazak? Kolik Prazaku je ve VV, v ligovce, atd. Ona ta nejvetsi pakaz v Praze totiz nejsou kolikrat vubec Prazaci ale naplaveniny toho nejhrubsiho zrna ze vsech koutu rebubliky.

  • je to tak napsal:

    Stručné, upřímné, pravdivé. „like“.
    A doufam ze je vitky prejedou jako kazdy rok. Ale bohuzel boleslav ví, že pokud budou hrat florbal tak jsou bez sance. Takze si zase zahraji „fair play“ hokej a budou to řezat. Všichni Vám „fandí“ Bolko!

  • Rm napsal:

    Vidlaci? Vlez si do své kralikarny a neobtěžuj. Ty Cechacska pipko.

  • Uplakánci napsal:

    Sám jsi vidlák! Nevím, kdo brečel celou sérii. Na hřišti padali jak hrušky.

  • Petr Čuhel napsal:

    Zdravím do Otrokovic, tohle vyjádření mě staví do role pozorovatele bláznů = Jardy Vaňka a dalších protagonistů florbalu z Otrokovic = těch, co umí ještě méně, než těch, co neumí vůbec nic!

    • Mike napsal:

      Jenže Vaněk má s tou čfbu naprostou pravdu. A ať zkusí říct někdo, že je tomu jinak. Ten jejich pomyslný koberec, pod který neustále něco zametají, už musí být pěkně nafouknutý.

      Je celkem smutné, že se Unie snaží florbal neustále posouvat kupředu a neustále srovnávat s ostatními sporty u nás (členská základna, popularita mezi diváky atd.) a přitom, když se podíváme na tyto jiné sporty, kde dojde k nefér zákroku a hned druhý den je hráč potrestán. Ono právě tohle by mohlo posunout florbal dopředu.

      Bohužel, když někdo nedokáže jiný tým přehrát florbalově tak se snaží hrát alespoň co nejvíc tvrdě až za hranicí pravdidel. Viz třeba letošní série Vítkovice – Brno nebo Boleslav – Vítkovice v sezoně 2009-10. Za mě ať se klidně hraje tvrdě, ale zákroky, které jsou už mimo pravidla se musí trestat. Toť můj názor.

  • Sencor napsal:

    Jen slaboch neumí přiznat prohru a výmluvami ji svaluje na vše ostaní, kromě vlastního výkonu. To umí jen velcí hráči!

  • xxx napsal:

    Rozhodčí tuto serii nezvládli a pohřbili Otrokovice(mohlo byt konečně vyrovnané CF), evidentní nesportovní fauly Boleslavi, které když vidí celá republika a jenom unie je přehlíží tak kde jsme… Zdálo se mi že jde florbal kupředu, ale po teto serii jdem o 10 let zpět když neumí potrestat dodatečně. Docela mě to chování rozhodčích v 5 zápase zklamalo.. jenom škoda že tam pražáci na unii spí 🙁

    • HR napsal:

      Viděl jsem jak Otrokovice prasili Vítkovice v domácím zápase a teď fňukají jako ženské když na ně jde někdo se stejnou mincí.

  • dr.chocholoušek napsal:

    Byť ani jeden z těchto týmů nemusím tak hrají florbal a ten mě zatím baví, i když pln emocí má dotyčný Vaněk zcela ve všem pravdu. Bohužel však přijde trest od našich hlav pomazaných, jelikož ty si nenechají plivat na své autority.
    Vždy se tak nějak ten problém otočí na rozhodčí a čfbu a já se ani nedivím. Např. rozhodčí Dolanský byl dle stránek Čfbu od roku 2010 5x řešen KRD, všichni ví, že píská tužku a stejně ho pan Král nebo Hora nominují na tak důležitý zápas. Ono se však jim nelze divit nemají kvalitní páry, které by adekvátně byly schopny odpískat takhle vypjatý zápas. Jak jsem již psal, zatím mě ten florbal baví byť jsou zde různé excesy. Také mě baví místní diskutéři.

  • daredevil napsal:

    prohra v sérii 4:1 hovoří za vše..pozdě brečet nad rozlitým mlékem. já osobně otrokovicím fandím, ale nemám rád když po prohře každý nadává na vše možné okolo..

  • ricci napsal:

    neni treba komentovat co se odehralo na hristi,to se uz nevrati,naopak je potreba pravym jmenem zacit nazyvat to,co predvadi florbalova unie,jako druhy nejvetsi svaz,bere druhou nejvetsi dotaci na sport po fotbale vubec,hraje si na sport,ale jako sportovni svaz nefunguje v mnoha pripadech a disciplinarni rizeni a posuzovani podnetu za likvidacni zakroky je jednim z nich,florbal se obecne dost spatne piska a pokud je ta moznost,ze jsou zabery ze zapasu,tak by disciplinarka mela byt funkcni a k pomoci rozhodcim,a spousta dalsich veci je k reseni taky,z klubu se tahaji penize,a kde se jim to vraci? neni pravda ze florbal by se mel chovat jako amatersky sport,ma veliky potencional,ale to ho nesmi ridit amateri-nebo jsou to profesionalove? pak teda pro koho?
    a k chovani rozhodcich k hracum…. ze stridacky je dobre slyset :-D, rozhodci je za svou praci placeny a nikdy by se nemel snizit k tomu,ze bude hracum nadavat,ale tak jak spatne funguje disciplinarka,tak se zatim nedari ani komisi rozhodcich,nektere vykony panu s pistalkou jsou doslova katastrofalni,a co si pak myslet,kdyz za tyden ti sami podaji bezchybny vykon,to si preberte sami
    myslim si ze extraligu by rozhodne nemela ridit unie,tak se florbal mezi sporty neposune

    • dr.chocholoušek napsal:

      to mě také napadlo, že by si extraligu řídila třeba něco jako APK. ale to by se zase hlavy pomazané nemohly plácat po ramenou jací jsou flexibilní a efektivní.
      Jinak názor pana ricci plně kvituji.

      • Sencor napsal:

        To si mě pobavil. Víš jak dopadla APK??? Totálně zahrabala extraligu. Teprve když se nedokázali dohodnout a dementně vypověděli smlouvu, tak ČSLH začala Extraligu řídit o 100% lépe.

    • Tom napsal:

      s tímto souhlasím a navíc dodám. Rozhodčí prakticky bez jakékoli odpovědnosti, absolutní nevůle unie např. přijmout na sebe výplaty rozhodčích a snižovat jim odměny po mizerných výkonech. Rozhodčí má svou odměnu jistou, pokud neudělá administrativní chybu v zápise, tak ho nečeká žádný postih a může vesele předvádět cokoli. Na to, jak se snaží unie tvářit profesionálně vůči klubům, vybírá neustále více a více peněz, tak nezajišťuje absolutně nic.

      • Sencor napsal:

        Ale to snad závisí na klubech. Ať podají podnět na DK/KRD. A prosím nesrovnávat s fotbalem, nebo hokejem, kde mají 100% pokrytí kvalitní TV technikou a sporné momenty se dají lehce identifikovat.

        • X napsal:

          Jestli ještě nejste zaměstnanec unie, zkuste si poslat životopis. Hodíte se tam všemi deseti. Odpovědi typu, to nejde, to je složité, za to může někdo jiný, to je přesně unijní rétorika.

    • odpověď napsal:

      florbal se za posledních pár let vyvíjí jen díky ochotné práci lidem v klubech. Zezhora je neustále ničen a posouván směrem zpět. Vymýšlí se „novoty“, aby na unii měli co nejméně práce a stejně ji nestíhají a jen hází klacky pod nohy a píší pokuty. Vymýšlí se další a další platby a předpisy, aby oddíly měli vše složité a drahé a neměli čas se věnovat mládeži (která je pro rozvoj tak důležitá a přináší jim nejvíc prachů). Snaží se chovat jako profesionálové a okukují z ostatních sportů, ale NEUMÍ to převádět na florbal. A nikdo si z těch „profesionálů“ neuvědomuje, že řídí AMATÉRSKÝ sport!!!!!!

  • Petr Kopta napsal:

    Tak to jsou v otrokovicich na tom hodne spatne prohrat s nekym co nic neumi 4x z 5ti pokusu to kloboucek dolu to je vazne velke umeni. Jinak loni jste se asi hodne naucili kdyz dokazete prohrat zapas v posledni minute ve ktere vedete o 2 branky. Druha stranka veci ze faul mel byt dodatecne potrestan. Kdyz se ted kokam na playoff v hokeji tam ty tresty litaj jedna radost a ja to vitam i kdyz treba trest na 2 zapasy kdyz hrac po tom faulu nehraje 2 mesice je taky smesny.

    • slunce napsal:

      Čau Koptič.
      tak teď ses zařadil mezi spoustu dalších, kteří to vidí poněkud jednoduše.
      Už to tady od někoho v podstatě padalo: je veliký, veliký rozdíl mít kamery na všech stadionech (a nejlépe ve více úhlech snímání) a trestat pak vše, co se přihodí. A nebo na jednom utkání z deseti/dvaceti. Přišlo by ti spravedlivý, když by tě někdo sprasil , ale protože to zrovna nebylo v TV (což ve florbalu je opravdu minimálně oproti třeba hokeji), tak by faulíř trestu unikl. Ale protože bys byl zrovna v TV (a vidí to přece CELÝ NÁROD!…) když by se ti povedl nějaký blbý faul, tak ty bys byl dodatečně potrestán a pěkně tvrdě…? Nehájím faulování, ale myslím, že kdekoli zavedli dodatečné tresty, bylo to spojeno s dostatečnými a celoplošnými záznamy. Prosím nezaměňovat s online videem na webu, tam je často vidět prd i tak, navíc stačí blbý úhel a nedokážete to posoudit ani náhodou.
      Zdar 😉

  • bzt napsal:

    Otrokovice odehrály výbornou sérii, všechna čest, jejich výkon rostl zápas od zápasu a mají určitě šanci časem se přiblížit k první čtyřce, kam patří i Boleslav. Mají nepříjemný herní styl, který je momentálně platný především proti silnějším týmům a právě na Bolku platil dost. Té se bude v semifinále hrát daleko lépe proti týmům, které tak nezavírají obranu, nezdržují, nekouskují hru a nepolehávají po hřišti. Nezapomeňme, že MB má nejlepší bilanci mezi týmy elitní čtveřice. Jinak emoce pana Vaňka bezprostředně po zápase chápu, byl jedním z nejlepších a také nejnepříjemnějších a nejprotivnějších hráčů svého týmu. Ještě by potřeboval trochu pokory, MB byla jeden gól od vítězství v základní části a skóre soubojů mezi Boleslaví a Otrokovicemi v této sezóně bylo 6:1, takže přece jenom asi něco umí :-).

  • Kokta napsal:

    Vaněk je blbec, kterýho nemá rád snad vůbec nikdo. Co předvádí při zápasech je vážně směšný… Ale v tomhle má pravdu, Dolanský je s velkou pravděpodobností nejhorší rozhodčí, kterej píská extraligu, a ještě k tomu je příšerně arogantní… A o nepotrestaném zákroku Novotnýho se bavit nemusíme, myslim, že všechny názory tady se na něj shodují

  • pavel pavel napsal:

    1. Pokud chcete, můžete jít na Valnou hromadu a zvolit si svoje vedení svazu, který tvoří kluby.
    2. Tam se Jardo volí mimochodem i disciplinárka, která je nezávislá a v jejím čele stojí člověk mimo florbal. Tomáš Březina (šéf svazu hokejbalu)
    3. Otrokovice nejsou klubem, který by se prezentoval zrovna jako parta vzoňáků, tzn. važte to, že vše se může vrátit právě Vám v budoucnu
    4. Téma rozhodčích je na delší diskusi, kolik rozhodčích mají právě Otrokovice? Kolik jich vychovali?

    • ricci napsal:

      jestli neni chybou to,ze disciplinarku neridi clovek z florbalu,to je jakoby u basketu byl sef disciplinarky hazenkar,a vyhrozovat tim,ze se to otrokovicim muze vratit je pomerne slusna sprostarna!
      a pokud za vsechna skoleni bude svaz vybirat poplatky,ktere jsou neumerne tomu,ze si hraji na amatersky sport,tak se jim na ne zadne zastupy nepohrnou
      primo rikam,ze NEKDO ma z florbalu slusny byznys asi by se melo rict kdo!

      • byznys napsal:

        Jééééé, to chci moc vědět, kdo je tady milionář díky florbalu, povídej!

        • M napsal:

          Ta otázka spíše zní, kam se podělo téměř 40 milonů ze státních dotací, když na VH unijní představitelé Šuman a Jírovský prohlašovali, že rozpočet unie je 15 milionů. Nějak nevidím, že by se těch 25 co je navíc se někde projevovalo….třeba, kvalitnější prací unie s rozhodčími a svými komisemi nebo slevněním poplatků unii.

          • Blutut napsal:

            Tak takhle dlouho sem se už nezasmál. Stačí se podívat na podporu oddílům a uvidíš kam to de. Všichni sekretáři mají mercedesy, baráky za prahou, zlaté mobily a stotisícové platy :))))))))))

          • ricci napsal:

            pane blutute o jake podpore klubu je rec?
            o te,ze kdyz klub porada televizni utkani,tak si to musi zaplatit? O poplatcich za registrace,startovne atd. nikdo nemluvi o statisicovych platech,ale o tom,ze unie bere penize za clenskou zakladnu,a do klubu,ktere tu clenskou zakladnu unii vytvari nic nerozdeluje,trosku se orientuju v hospodareni jinych svazu,a muzu rict,ze existuji svazy,ktere klubum a oddilum tyto dotace podle predem stanovenych pravidel rozdeluji!

    • dr.chocholoušek napsal:

      kafka se snažil dostat do výkoňáku a jak dopadl, páni si přeci nepustí mezi sebe člověka který je plný nápadů, inovací a s chutí něco změnit…

      • M napsal:

        „like“ na unii se bojí všech inovativních a chytrých lidí, protože by mohli prokouknout jejich „plány“ a třeba florbalu pomáhat a ne ho ustavičně a systematicky ničit

  • Bezza napsal:

    jako nestranný divák si musím postesknout, že chyby rozhodčích ve prospěch bolků ve třetím zápase byly nadmíru viditelné, což nabízí otázku, o kolik se jejich konto po této sérii navýšilo….

  • nestranný fanoušek napsal:

    Zákeřné fauly byly z obou stran…Oba Boušci,Novotný,Vaněk jsou naprostí vypatlanci, co si budem povídat. Měl jsem možnost shlédnout zápasy v Otrokovicích a hlavně tyhle jména se na hřišti neumí chovat.

    • Bezza napsal:

      to byly, jen na jedné straně se prostě pískaly víc

      • nestranný fanoušek napsal:

        Tím, chceš říct, že víc se pískaly fauly Otrkovic než Bolky? :))

        • Bezza napsal:

          říkám, že úplně stejné zákroky byly posuzovány jinak, z 90% v neprospěch Otrokovic

          • Martin Bobek napsal:

            pokud můžu doplnit,tak vyloučení během této serie bylo BO :OT v poměru 13:14 na „2“ navíc bolka 5 + do konce,takže bych řek docela vyrovnané na vyloučení

  • nestranný fanoušek napsal:

    Na druhou stranu, kdyby Otrokovice neměli Michajloviče, tak 4:0 na zápasy bez problémů pro Bolku…doufám, že trenér Cepek sledoval jeho výkony, protože tento kluk si zaslouží pozvánku do repre…rytych stejně nechytá a Kafka už taky není to co bývalo :))

  • Tonda napsal:

    Jak jinak by te nel oslovovat nez blbecku?

  • Šlamasta napsal:

    ste proprclí šmejdi boleslavský.. bylo to zaplacený.. chtěl bych vidět toho pracháče, výsměch čfbu. tresty pro boušku a novotnýho fakt směšný… klobouk dolu všem v zasedačce, kteří se teď válej u moře z boleslavskejch peněz

  • DankyBrus napsal:

    Za prohru samozřejmě může vždycky rozhodčí, i když ty prohry jsou čtyři 🙂 Zajímalo by mě, kolik nalil do unie, když „platí takové peníze“ 😀

  • Martin Bobek napsal:

    Neřeknu bejt to 4:3 na zápasy a stát se nějaký sporný moment. Ale dostat 4:1 a otvírat si hubu na všechny strany . Tak si sednu na sedínku a radši začnu od letní přípravy makat, makat a makat, ať je můžu příští sezonu přejet jako prd. Takovýhle moresy si nech doma na starou. A když takhle v Otrokovicích fňukaj, tak je vidět,že eště těch zkušeností moc nepobrali a pořád to jsou v extralize zobáci. Zdar, jak sviňa 🙂

  • Hruzic #9 napsal:

    Hlavně že Vaněk pet seknud před koncem 5. Zapasu naletel zbytecne do Jiriho Bousky ! A vytiral nam tam podlahu takze jsem byl bez prace !! Dekuji moc

  • Pašík napsal:

    Hlavně že Vaněk pět seknud před koncem 5. zápasu zbytečně naletěl do Jiřího Boušky, který však tento nesportovný zákrok ustál a radoval se z výhry !! A jinak děkuji panu Vankovi že mi tam vytíral podlahu takže jsem byl bez práce!!! Ještě jednou děkuji.

  • Jaroslav Křesník napsal:

    Vaněk byl, je a vždy bude balík který je nesympatický jak od pohledu tak i když otevře drž… nyní to opět prokázal :DDDDDDDDD

  • Jiřík napsal:

    Nemůžu si pomoci, ale kromě pár rozumných komentů to tu je jeden výlev vlastního ega za druhým …

    on když to člověk může skrýt za anonymní přezdívku, tak se dá říci cokoliv … jen by mě zajímalo, kolik z Vás by takto otevřeně bylo schopno říci svůj názor třeba na florbalmagu, kde je diskuze neanonymní … tam je ticho jako po pěšině, protože najednou by se Váš neanonymní názor začal vážit skutečně a ne jako tady, kde si to každý přečte, zasměje se a šupky dupky zpět do pořádné práce …

  • pavel pavel napsal:

    pod takový blábol, co tady prezentuje pan Vaněk, resp. Otrokovice alias proti všem, se nedá než psát bláboly. Vrána k Vráně

  • bob napsal:

    Nejsem z Prahy,nejsou ale nahodou celostatni souteze rizeny z Brna?

  • Kuba napsal:

    Rád bych shrnul tuto „kauzu“, protože si tu řada lidí bere do huby můj klub Panthers Otrokovice nebo naše kluky.

    1. Mladá Boleslav byla v sérii lepší a zkušenější, proto postoupila, na žádné kdyby se nehraje, byť jich v sérii bylo opravdu hodně.
    2. Výrok Jardy Vaňka, že „Boleslav nic neumí“ vytrhl autor článku z kontextu rozhovoru, aby přitáhl pozornost, což se mu povedlo. V každém případě to není pravda.
    3. Klub Otrokovice v sérii nebrečel ani nesvaloval vinu za prohru na nikoho. Brečení vytvořili diskutující z řad příznivců obou klubů.
    4. Jediné co Otrokovice učinily, byla stížnost k disciplinární komisi za unfair zákrok Petra Novotného. Kdo z Vás by nebránil zdraví svých hráčů? Rozhodnutí disciplinárky si přeberte sami, my jednali mimo hřiště korektně podle řádů a na hřišti nic neopláceli.
    5. Rozhodčí byli kvalitní a ve 4 zápasech z 5 pískali naprostou rovinu, což je více než jsme čekali. Stejně jako hráčům nevyjde zápas, může se to stát i jim, necítíme ze strany rozhodčích žádnou křivdu.
    6. Na kluky jsem hrdý, skóre s Boleslaví je letos sice 1:6, ale z toho 4 zápasy šly do prodloužení (takže remíza) a dva zápasy jsme z dvou a třígolového vedení ztratili v závěru. Boleslav je prostě vyspělejší a vyzrálejší tým.
    7. Otrokovičtí fandové jsou nejlepší v lize a celý rok aplaudovali za florbalový um i soupeřům. Jejich vulgární projev v 3. zápase série byl jejich oprávněnou reakcí na pocítěnou křivdu z rozhodnutí disciplinární komise. Vžijte se do role, že by Vám někdo chtěl zmrzačit nejlepšího střelce týmu…
    8. Naházení kelímků diváky na plochu ve 3. zápase zaslouží trest, ale přijmeme jej jako spravedlivý jen tehdy, bude-li potrestán zároveň i hráč soupeře (Bouška st.?), který zesměšňujícími gesty přímo na diváky toto vyprovokoval. Rozhodčí viděli, bohužel nepotrestali. Co na to delegát? Doufám ve spravedlivé reportování a posouzení.
    9. Mimo plochu a s chladnou hlavou bychom měli umět soupeře ocenit, což se v Otrokovicích děje. Bohužel na internetu se naším jménem šíří lži.
    10. Nejčastější přispivatel v diskuzi je jeden z činovníků unie a již víme který. Je škoda, že mrhá časem na podněcování nenávisti místo, aby se snažil o systémové řešení dobré pro florbal – navíc, když je za to placený.
    11. Unie po skvělých letech růstu bohužel přerostla v politickou organizaci a vzdálila se od potřeb a problémů klubů. Věřím, že se jí podaří opětovně se nám florbalistům přiblížit a nebo, že my florbalisti se konečně místo naříkání, jak je vše špatně, chopíme iniciativy a něco s tím uděláme.

    Ačkoli jsem člen vedení klubu, berte výše uvedené řádky jako můj osobní názor.

    Martin Kubíček

  • Jerry napsal:

    Nejlepší je Karel Švec!

  • Anonym napsal:

    Ať na tu Unii pošlou dělat Kozáka!

Napsat komentář

*