2. 4. 2013 Superliga (28) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice srovnaly krok. Boleslav přišla o náskok v přesilovkách

 



Vítkovice děkují Pavlu Bouškovi. Forvard Mladé Boleslavi věnoval ve druhém semifinálovém utkání týmu z Dubiny dvě přesilovky. Ty znamenaly návrat Vítkovic do zápasu a nakonec zřejmě i vítězství 8:7 v prodloužení. Série se stěhuje do Středních Čech za stavu 1:1.

Vítkovice s vědomím, že musí vyhrát, hrály druhý duel v křeči. Do vedení sice šly po gólu Lukáše Hrubého, kterému vytvořil krásnou pozici pro střelu Sladký, další dlouhé minuty ale patřily hostům.

Mladá Boleslav totiž dokázala prosadit svou hru a vyhrávala osobní souboje. Sebevědomí dodala Středočechům zejména nádherná akce na jeden dotek, kterou zakončoval nehlídaný Pavel Bouška.

Nikdo se nemohl divit, že Boleslav šla do vedení 3:1 i 4:2, Vítkovice totiž byly v útlumu a prosazovaly se velmi sporadicky a pokud překonaly Bauera, tak po rychlém kontru.

Jenže Středočeši nedokázali udržet koncentraci a posledních pět minut druhé části by nejraději vrátili zpět. Nejdříve utrpěl krvavý šrám na koleni Petr Salát a následně si Pavel Bouška vykoledoval trest na 2+2 minuty. Nepochopitelný zkrat znamenal dva góly v rychlém sledu a vedení 5:4.

I když Středočeši opět otočili skóre ve svůj prospěch, domácí tým se z další nepříjemné situace dokázal dostat. Právě nabyté sebevědomí stálo za dalšími góly. Vítkovice dokázaly srovnat na 6:6 i 7:7. I když měly velkánské štěstí. Novotného střela do prázdné brány při power play, skončila na tyčce.

Prodloužení zahrála Mladá Boleslav příliš pasivně a cestu míčku za Bauerova záda našel Martin Tokoš, který bekhendem zakončil krásný pas Jakuba Hubálka.

1.SC WOOW Vítkovice – Billy Boy Mladá Boleslav 8:7pp (1:2, 4:1, 2:4 – 1:0)
Branky: 9. Hrubý (Sladký), 32. Tokoš (Sladký), 38. Hubálek (Hrubý), 40. Kološ (Hubálek), 40. Sladký, 50. Suchánek (Hubálek), 62:42 Tokoš (Hubálek) – 17. Rožnovják, 18. Bouška P. (Fojta), 30. Salát (Novotný), 35. Bouška J . (Novotný), 41. Gwuźdź (Křenek), 44. Fojta (Křenek).
Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 3:6. Využití: 3:1. Diváci: 539. Stav série: 1:1.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • stupákšakúr napsal:

    Pokud bude za Vítkovice nastupovat i nadále Jastřembský, tak si Bolka může gratulovat k postupu. Ten se podepsal snad po pět gólů Bolky. Včera to bylo to samé v bledě modrém. Ne, vlastně hůř.

  • Karel napsal:

    Bouška je hovado.Takhle zazdít zápas Bolce..Mohl být rád,že nedostal 2+10..Jinak opět nezvládnutý zápas od rozhodčích.Bylo vidět,že se bojí pískat Ostravu..Minimálně dvě vyloučení Ostravy neměly být..Bránění ve hře bylo vymyšlený..Špatný pohyb rozhodčího a domyslel si faul..

    • Sladte ten metr, proboha!!! napsal:

      Vysvetli mi nekdo, proc se ten metr rozhodcich tak lisi…zapas od zapasu? A proc s tim nikdo nic nedela? Sojkove v sobotu velmi opatrny, Dolansky-Sykora povolili rezbu a Gavlas-Mikula dneska vylucovali i za krivej pohled…

      • stupákšakúr napsal:

        Mělo by se to sladit se Sojkovými…Ti jsou momentálně asi nejlepší. Naopak Mikula je vyloženě k smíchu. Akorát člověk se v play-off smát výkonům rozhodčích ani moc nechce. Víc by ocenil rozumné pískání.

        • david napsal:

          A Černý – Janoušek jsou kde? na ty jsi zapomnel 🙂

          • Beda napsal:

            A vrcholem jsou Kadlecove, ty uz radeji ani nepiskaji…

          • xy napsal:

            Ty poslal unie piskat nakou pralesni baraz do Zdaru nad Sazavou… NESKUTECNY MRHANI KVALITNIMA ROZHODCIMA!

  • . napsal:

    To jsem tady vážně jediný, kdo si myslí, že rozhodčí podali dnes v zápase VIT-BOL dobrý výkon?

    • Janeba napsal:

      Nejsi. Pískali výborně. To jen pár mindráků brečí že to se svojí zetkovou licencí nikam nedotáhli 🙂 Nebo vůbec nic neví o tom co to je pískat.

      • zero napsal:

        Je to tak.Čím větší mindrák, tím větší kritika. A pokud možno všech, co jsou lepší.

    • dr.chocholoušek napsal:

      souhlas za mě dobrý…

  • rozhodci napsal:

    a i takovy vykon temto rozhodcim staci na nadprumerne hodnoceni od delegata …

  • fobi napsal:

    Jak mohl Mikula udelat testy?s takovym pupkem,kdy se necha porad predbehnout hracema? Gavlase zase honi jak velikonocniho zajice..pak nevidi jasny srazeni mimo balon..proc nepiskaji janousek s cernym nebo kadlecove?? zase nejaka politika??

  • Quido napsal:

    jednak divaku bylo 530, aspon tolik hlasil hlasatel… Druhak, sudi tenhle zapas teda urcite neovlivnili, byt nektera vylouceni zavanela kompenzaci, ale fauly tam byly, stacilo jen vybrat…. Po zraneni Salata byla Bolka polovicni, jestli je vyrazen , tak je to pro Bolku velke oslabeni… Jinak atmosfera v hale se nedala srovnat s „pohrebnim tichem “ na Podvinnem mlyne ( a to hlavne v prvnim zapase, ale ani ten druhy za moc – z hlediska divacke kulisy – nestal )

    • čolo napsal:

      Přesně tak jak říkáte, atmosféra byla neskutečná. V neděli jsem se byl poprvé v životě podívat na florbale (jinak chodím na fotbal a hokej) a v pondělí jsem byl taky. Viděl jsem dva dobré (neděle) a dva skvělé (pondělí) výkony Vítkovic (rozuměj zůstal jsem i na ženy). Oba dny jsem byl mezi fans HCV a nejvíc mě dostalo jak jsme s děvčaty oslavovali pondělní výhru – jako by zrovna vyhrály titul! 🙂

  • dr.chocholoušek napsal:

    pískly to dobře, jen jim uteklo sražení sladkého bouškou mimo míč, ale jinak dobrý…přestaňte zde plakat nad rozhodčími, tisíc lidí tisíc způsobů řízení, žádný fatal..
    zkuste se na to podívat očima diváka – laika, který na florec čučí doma, občas si to zajde zahrát s kámošema jen tak pro pivo..
    pro něj to musela být skvělá podívaná, florbal nahoru dolů, branek jak máku, emoce, komentáře hráčů a rozhodčích…
    za mě pro všechny aktéry i včerejšího semíčka tatran chodov palec nahoru, pěkná reklama na florbal…

  • David napsal:

    Zatím nejlepší zápas letošního play off, co jsem měl možnost vidět, pár jsem ji ale neviděl 😉

  • fobi napsal:

    Rozhodci nic moc.takovy zapas se ridi sam.a proto by meli koukat mimo hru,a to jim utikalo.je to o zkusenostech a fyzicce.a to tihle dva panove jednoduse nemaji..Gavlas je dobry teoretik a Mikula je dobry sazkar

  • Jirka napsal:

    Nejhorší byl ale ten spolukomentátor na čt alias expert. Neustále hodnotí přestupky a rozhodčí. Fakt hrozný. Je vidět, že to byl sudí. Chudák Zamazal. A to se nedalo přepnout ani na video-online, jelikož tam byl spíše záběr na fans. Prosím Neuwirtha už ne !!!!To už jsou lepší ti komentátoři Vítkovic. Ti jsou super.

    • Neutral napsal:

      No a jako „expert“ by nemel spolukomentovat jako evidetni ostravsky fanda. Je to asi tezky, ale chtelo by to vybirat opravdove neutralni lidi, a nebo si na neutralni experty vubec nehrat a mozna lepsi tam rovnou vzit jednou nekoho z Vitkovic a podruhy z Bolky.

    • petis napsal:

      Souhlas. zaujatost spolukomentatora byla evidentni a opravdu nesnesitelna! navic by mozna bylo fajn, kdyby se uz jednou provzdy prestalo lidem vysvetlovat, co se piska ve florbale a co v hokeji (a jeste k tomu navic v Ivosove pripade nespravne…) – myslim, ze toto bylo aktualni pred 15-ti lety…! Mimochodem – hlaska „zadny faul Jiriho Bousky jsme ani ze zpomalenych zaberu nevideli, ale tato dvojice je tak zkusena, ze by si ho jiste nevymyslela“ byla skutecne famozni!!! :-))

      • Sníh napsal:

        Nechci se pouštět do hodnocení nestrannosti, ale neznalost hráčů u spolukomentátora byla až absurdní. Mojžíška označil za Mižíška (či tak nějak podobně) a potom dokonce za Žáka (neboť to měl napsané na dresu), boleslavskou ikonu, kterou zná snad každý, častoval několikrát jménem Tomáš Novotný apod. Správná jména aktérů jsou podle mě naprosto základní věc (nemluvě o dalších hloupostech, které se v komentáři pana Neuwirtha objevily).

      • Jirka napsal:

        to bylo nejlepší !!!

        • divák napsal:

          Kdyby tak všechny kluby měly připraveny online vysílání. Je to klubová kamera, klubový projekt, proč by tam nemohl být někdo kdo klubu fandí. Nestranost by se měla konat při vysílání ČT. Já smekám nad práci Vítkovic. Schválně, jací budou komentátoři a experti v Bolce

          • Jirka napsal:

            Tady se mluví o ČT ne o klubové. Ta je někdy lepší než ČT.

Napsat komentář

*