4. 4. 2013 Superliga (17) KOMENTÁŘŮ

Semifinálové šachy nakonec bez přímého přenosu: Chodov začne s Tatranem v 18 hodin!

 



Páteční semifinále mezi Chodovem a Tatranem se bude hrát od 18 hodin na Jižním Městě! Zapomeňte ale na televizní přímý přenos. Přednost dostává hokejová baráž.

Možná je to lepší řešení pro atmosféru v hale. Chodov potřebuje urvat první vítězství, aby sérii s Tatranem zdramatizoval. Do domácí haly by tak mohlo přijít vzhledem k šesté hodině večerní dost fanoušků.

„Stavíme tribuny pro skoro 800 lidí,“ říká Karel Myšák. Další okolnosti, které se týkaly organizace zápasu ho ale mrzí.

„Jsme rozladění. Dlouhou dobu nám bylo avizováno, že zápas bude mít začátek v 15.45, pokud by se hrálo sedmé hokejové finále mezi Slavií a Plzní. Pokud ne, zápas by se posouval na 18.00,“ říká sekretář TJ JM Chodov.

Start utkání opravdu bude v šest večer. Jenže florbalový přímý přenos neproběhne. „Televizní produkce dala přednost hokejové baráži o extraligu a Chodov byl požádán o další – nový posun času. „Chtěli po nás, aby zápas začal v 19.30, pak bychom asi v přímém přenosu hráli. Ale už od 20.15 je na hale další program – zápas futsalové ligy. Už jsme s tím nedokázali hnout,“ říká Karel Myšák.

Třetí florbalové semifinále mezi Chodovem a Tatranem tak proběhne od 18 hodin. Kamery ČT Sport ale budou přítomny a záznam utkání začne ve 21 hodin.

Florbal ale nakonec díky ČT Sport doslane ještě větší prostor, než bylo původně zamýšleno. Nedělní duel Chodov – Tatran se hraje od 18.50 v přímém přenosu!


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Luky napsal:

    Pude to aspoň live na sportzive.cz?

  • masakr napsal:

    Je neskutečné, co si pánové z Kavčích Hor dovolí! Nechápu, jak den dopředu mohou míchat programem a je jedno jestli jde o hokej, florbal nebo kuličky. Přece nejde jen o ten přenos, ale obsazenost hal a adalší logistiku. To za tím nidko nevidí, maká na všem x lidí a všechnu práci dokážou poslat vniveč.

    • JB napsal:

      Je to hnus, jak si televize může dělat co chce. Jakmile je TV-utkání, tak se vše točí jen kolem toho, aby to bylo co nejdokonalejší pro kameru a pro TV se udělá prakticky vše.
      Do budoucna je potřeba tohle ošetřit nějakou smlouvou.
      Druhá věc je, že si dovolí dát přednost baráži, na to je ale škoda slov…

      • Jaroslav K. napsal:

        :DDDDD tvůj příspěvěk je spíše k smíchu ;))..prej dovolí dát….i ta asi podle tebe blbá báráž zajímá víc lidí než zajímalo celé mistroství světa ve florbale..ale tohle ví každy 😉

        • JB napsal:

          Možná o 5 let zpátky. Na baráž přijde pár set lidí, na Superfinále to bude atakovat 10k.
          Tohle rušení na poslední chvíli, přehazování a určování nevhodných časů pro zápasy se mi teda nelíbí, ať už se jedná o florbal nebo o hokej.
          Ale když myslíš, že je to v pořádku nebo k smíchu, tak se s tebou nemám o čem bavit.

          • Jaroslav K. napsal:

            No jestli si myslíš že na hokejovou baráž chodí párset lidí, tak asi nemáš moc sportovní přehled 😉 koukni na návštěvy ;)pod 4500 nešlo jediné utkání..a samozřejmě s tebou souhlasím že pohybovat se začátky a podobně neni v pořádku, ale hokeji prostě florbal nikdy konkurovat nebude bohužel vylez z té své florbalové bublliny ve které máš tento sport za nejoblíbenějšší 😉 nashlednaou

  • Jiří Král napsal:

    TV je banda diletantů, co si myslí, že vládnou světu. Novináři obecně nic neumí, neví a jsou vlastně jen parazity!

    • Onan napsal:

      Nebýt jich tak víš hovno, co se děje. Lepší nějaká informace, než nic…

    • georg napsal:

      co se pouštíš do novinářů, to by se spíš měli zamyslet ti na unii, proč je florbal pořád v očích spousty lidí, potažmo novinářů brán stále ještě jako tělovýchova. Jde o vyjednávací podmínky a ty má hokej daleko silnější.

  • petr napsal:

    Tady jde o peníze, o sponzoring přenosu – reklamu a obecnou diváckou televizní sledovanost, v tom florbal hokeji nemůže konkurovat, když jde v tomto případě jen o baráž, narozdíl od od florbalového semifinále.
    Je to škoda, ale na webu to snad poběží.

  • Pavel napsal:

    Tak to jdete doprdele, udelejte pro to maximum!! a verim, ze to dopadne

  • ferda napsal:

    Aspoň bude víc lidí v hale…snad…

  • Jaroslav Křesník napsal:

    Nebýt televize tak jsou florbalisté jen blázni co se honí po halách za děrovanym plastikem a všichni o tom vědé ještě větší hov..než ted 🙂 ….tak buďte rádi že díky čt se florbal takto zmedializoval..a to že nedosahuje konkurence schopnosti s hokejem o tom se tu nemá cenu bavit, víme všichni jak na tom tyto dva sporty jsou 😉

  • pavel napsal:

    Jaj díky ČT? přenosy si platí svaz…

Napsat komentář

*