6. 4. 2013 Superliga (10) KOMENTÁŘŮ

Další uragán z Jižního Města: Chodov smetl Tatran sedmi góly za třetinu

 



Patrik Dóža a Matěj Jendrišák vzali do svých rukou osud čtvrtého pražského semifinále a duel Chodova s Tatranem je srovnaný na 2:2. Střešovice dlouho vedly, nakonec ale během třetiny dostaly SEDM gólů a prohrály 5:9!

Tatran věděl, že musí hrát zodpovědně a koncentrovaně a celou polovinu zápasu se mu to dařilo. Šel jako první do vedení, vedl 2:1 i 3:2.

Poslední třetina ale vzala iluze všem, kdo si mysleli, že Střešovice dvakrát za sebou svůj debakl nepovolí.

Demolice Tatranu začala při trestném úderu, se kterým báječně naložil Jendrišák a pak se do sítě Střešovic začal sypat gól za gólem. Během 10 minut lovil Kafka míček ze své brány hned pětkrát a i když následně Richter a v oslabení i Michal Podhráský vykřesali naději, tým z Jižního Města své vedení udržel.

Chodov, který opět nastoupil se třemi kompletními pěticemi a s Radimem Cepkem v sestavě prostě díky fantastické poslední třetině ovládl zápas.

Na Tatranu se začala projevovat únava a možná i úbytek sil. Do hry stále ještě nezasáhl Johan von der Pahlen. Z formy byl tentokrát i gólman Kafka, který Chodovu pomohl ke zřejmě klíčovému gólu na 6:3.

Série se nyní stěhuje na Podvinný Mlýn, kde se v úterý bude hrát páté utkání. Začátek je stanovený na 19 hodinu.

TJ JM Pedro Perez Chodov – Tatran Omlux Střešovice 9:5 (2:2, 0:1, 7:2)
Branky: 11. Jendrišák (Wahlgren), 17. Cepek, 42. Jendrišák (Wahlgren), 48. Jendrišák (Pražák), 52. Zozulák (Dóža), 53. Pražák (Jendrišák), 54. Dóža, 59. Wahlgren (Christiansson), 60. Dóža (Binder) – 10. Riebauer (Kolísko), 14. Natov (Vávra), 33. Deutsch (Podhráský), 55. Richter (Natov), 59. Podhráský (Ondrušek). Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:1. Diváci: 658. Stav série: 2:2.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Audit napsal:

    Finále Chodov – Mladá Boleslav.

    • ronyk napsal:

      No ještě bych nepředbíhal, ale asi jo. Pak jsem zvědav na příští rok, jak se jim to bude obhajovat.

  • homer simpson napsal:

    radim cepek je bůh!!! stíhá hrát, trénovat a do toho balit slečny u stolku časoměřičů … CHODOV FTW!!! 😀

  • fanda napsal:

    je docela možné, že finále bude chodov – boleslav… bojím se ale jiné věci – bojím se toho trendu v našem florbale, kdy se stále více prosazuje fyzický kontakt a střet nad kombinací a taktikou v podání týmů jako je brno nebo boleslav. mám obavy, že směřujeme do slepé uličky a brzy zjistíme, že tudy cesta nevede – určitě tedy v mezinárodním srovnání.

    • Ray napsal:

      Už mi to navážení se do Boleslavi přijde hloupé. Mají bezpochyby dost tvrdý herní styl, který je velmi často za hranicí pravidel, ale od toho jsou tam rozhodčí. Když by se to důsledně trestalo, neděje se to. Nezakrýval bych tím fakt, že Boleslav letos hraje opravdu dobře, byť nehraje tak hezký kombinační florbal jako Vítkovice (ona by byla docela nuda, kdyby všichni hráli jako Vítkovice). Co se týče toho příspěvku k Jendrišákovi, tak zrovna v jeho případě jde o tvrdost, která je naprosto v pořádku a jestli má někdo s tímto herním stylem problém, už v současném vrcholovém florbalu příliš stíhat nebude.

      • fanda napsal:

        souhlasím v tom, že je to především problém našich rozhodčích, potažmo svazu, který nedokáže reagovat ne na fauly, ale na zákeřné, záludné a zpravidla mimo hru se odehrávající brutální zákroky. v budoucnu se to může vymstít nejenom na mezinárodním poli, ale především na zdraví hráčů…

  • Karel napsal:

    Naprostý souhlas.Když koukám na Boušku (lidsky ho neznám-může to být fajn kluk),tak si říkám, že to nemá s ferovou tvrdostí nic společného.Ten chlapec si plete tvrdost se zákeřností.A problém je v tom, že to rozhodčí přehlíží.Teda až na vyjímky.Prostě unie čeká,až se stane nějaký ošklivý zranění a pak to teprve bude řešit..

Napsat komentář

*