18. 4. 2013 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Jak vyhrát v O2 areně? Sladkému to naznačil mistr světa!

 



Stejně jako všichni ostatní aktéři Superfinále bude čelit jednomu nepříjemnému faktu. Nikdo z hráčů sobotního klání ještě v O2 areně nedokázal vyhrát! Tomáš Sladký se ale výzvy nebojí, inspiraci mu navíc dal před lety jeden z finských mistrů světa.

Tomáš Sladký na zápasy v O2 areně zatím příliš dobré vzpomínky nemá. Pokud se hrál v nejmodernější české hale florbal, vždy musel skousnout hořkost porážky. „Ale ta hala mi loni jasně řekla, že se musím vrátit a pomoct Vítkovicím, aby to vypadalo jinak,“ vzpomíná na loňský duel Tatranu s Vítkovicemi, který skončil pro tým v modrém prohrou v prodloužení.

Předtím byl v libeňské aréně už v roce 2008, jako hráč. „To bylo také zklamání. Navíc jsem ten zápas o bronz nehrál, nedostal jsem se do sestavy, takže jsem to protrpěl skoro stejně jako loni,“ přiznává.

I proto má nyní chuť vše napravit. „Na tu halu se strašně těším. Miluju, když se hraje v hale, kde je plno a je tam skvělá atmosféra,“ předpovídá třaskavou atmosféru rozhodujících zápasů sezony Tomáš Sladký. „Věřím, že společně s Chodovem dostaneme diváky do laufu a bude to skvělý zážitek. Teď si tam strašně rád zaběhám a nechám tam všechno,“ dodává.

Vesa Punkari

Vesa Punkari

Na to, jak prolomit prokletí arény, už ale odpověď má. „Před těmi 5 lety tam slavil titul mistra světa Vesa Punkari, se kterým jsem hrál ve Wileru,“ vzpomíná vítkovický centr. „Posílal jsem mu před finále smsku a přál mu hodně štěstí. On mi tehdy odpovídal, že pokud má někdo dostatek dovedností, štěstí nepotřebuje,“ říká Tomáš Sladký. Pro Vítkovice mají být tato slova inspirací…


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • km napsal:

    To je alespon borec, ten Tomáš Sladký! Doufám, že bude opět mimo sestavu, mediální tvář, nic víc!

  • Pepa napsal:

    Zkuste už udělat rozhovor s někým jiným než se Sladkým, už se ty jeho žvásty nedají číst.Nemám rád lidi, kteří navenek působí jako slušňáci a přitom je to opak. Je tam třeba Suchánek, Tokoš a další.Díky.

  • Jarda napsal:

    hrozná herečka ten Sladoch, škoda že mu na to dost lidí skočí

  • antonovic napsal:

    Tady je to samej zavistivej blbec, kolik lidi z vas si zahralo florbal ve finsku nebo aspon v cesky extralize vy radoby znalci?

    • petr napsal:

      Oni nezávidí, ale vadí jim zbytečný sentiment v článku. Ono určitě s každým, kdo pozítří nastoupí na plochu, už řadu dnů hýbou emoce, ale není nutné to zas takovým obsahově chudým způsobem zveřejňovat. Tím myslím spíš autora článku, než Sladkého, ten si osobně může myslet a říkat co chce.

Napsat komentář

*