30. 4. 2013 Superliga (16) KOMENTÁŘŮ

POTVRZENO: Aleš Jakůbek bude Buldokem! V Brně podepsal na dva roky

 



Do české extraligy se vrací další hrající ikona. Aleš Jakůbek se po osmi letech, strávených v Curychu, rozhodl k přestupu do Bulldogs Brno!

Český florbal má jen tři borce, kteří hráli za národní tým 100 krát. Martin Ostřanský sice stále zůstává ve Švýcarsku, ale Radim Cepek pozvedl Chodov po dvou letech až do Superfinále. Nyní do Čech přichází další česká florbalová ikona – Aleš Jakůbek.

Odchovanec střešovického Tatranu ale nezvolil návrat do prostředí, které tak dobře zná. Před svým odchodem do Švýcarska ještě v roce 2005 zvedal nad hlavu mistrovský pohár. Teď zkusí novou výzvu.

Nová posila se už představila o víkendu v Brně, stihla předat jednu z cen na akci „Brno patří florbalu“ a zařizovala bydlení. Nový klub mu s tím pomáhal. Oficiálně novou posilu ale představí až před sezonou.

„Aleš se do konce května se přestěhuje do Brna a v červnu má ještě nějaké povinnosti v Curychu. Má u nás ale čerstvě dvouletý kontrakt a od července se ale naplno zapojí do přípravy týmu,“ líčí prezident brněnského klubu Miroslav Mikšl.

I když brněnský klub pomalu začíná otevřeně mluvit o adekvátních a podmínkách pro hráče a přípravě alespoň poloprofesionálního prostředí, příchod Aleše Jakůbka, který přišel s renomé kapitána GC Curych, rozpočet klubu nezatíží.

„Rozhodně nám napomohly okolnosti a Alešova chuť ještě nějakou dobu hrát. Vypadá to, že nikde jinde než v Brně, už hrát nebude,“ vysvětluje Mikšl.

Buldoci by chtěli tým doplnit ještě o další posily. „Prozradit se nic nedá, ale intenzivně jednáme o příchodu čtyř hráčů z extraligy, kteří už mají něco odehrané,“ naznačuje prezident klubu.

Brno se těší na otevření nové klubové haly, kde dostanou tréninkový prostor všechny týmy Buldoků.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • .... napsal:

    nazdar aldooo !!!

  • jarda napsal:

    Co to jako je? poloprofesiální prostředí???:DDD

    • blbost napsal:

      to je to, že sami nic nevychovají, hráči jim končí – koncepce nic. Trenéři u mládeže tragedie a tak dají pěti týpkům od bůhví kde 5tis měsičně a myslí si že vyhrají extraligu.

      • jan napsal:

        Junioři z Brna byli letos ve finále nejvyšší juniorské – až budeš příště blbě kecat, zkus si nejdřív zjistit pár FAKTICKÝCH informací.

  • brno napsal:

    fakta jsou jasná, Buldoci vykrádají Gullivery, sami jsou neschopni něco vychovat, trenéři u výběrů dorostu lanařili kluky do Bulldogs a chodí po městě jak mistři světa, každý rok celý klub plnou hubu keců a pokaždé skutek utek a jinak Jakůbek jim nepomůže..je to sice ostřílený matador ale kvalitou to zase nějaké top star není

    • HR napsal:

      Sami nic nevychovají? To může tvrdit jen nějaký 14ti letý flotek co naprosto nezná mapu 😀

    • Furchy napsal:

      To jo, někteří trenéři z Bulldogs, to jsou fakt „mistři“ světa….bohužel si to o sobě jenom myslí…opak je pravdou

    • Ses hnup napsal:

      Ajo, jasný tak ty asi o tom víš uplný ho*no. Tohle může říct člověk kterej vubec ani netuší jak to chodí. Podívej se kde juniorka Bulldogs letos skončila ty frájo libovej.

  • Ray napsal:

    Je dobře, že jde do Brna a ne do Tatranu, jak by se čekalo. Lize jen prospěje větší konkurence. Ne snad že by jeden hráč Brno spasil, ale jistě je to velká posila.

  • kyselo je málo kyselý napsal:

    kdyby radsi koupili kozaka.

  • hh napsal:

    Je to pravda se podívejte kolik hráčů Brněnský junioky je bývalých Guliverů nebo dřív oddílu Spa, například Fuchs, Havlíček, Pichrt, Fila, Hrazdíra, Konečný. Ano i některé hráče si dokáží vychovávat ale pokud by nepřetahovali ostatní hráče neměli by šanci v juniorce.

    • kuba napsal:

      uplně všechny juniorský týmy v G2 lize si ztahujou talenty z okolí tak nevím co řešíte za píčoviy

    • Mira napsal:

      Takže by bylo lepší, aby se tito hráči zahrabali v nějaké pralesní lize?

    • Ses hnup napsal:

      Kdybs náhodou nevěděl, tak to dělají všichni. Je to úplně normální věc. Navíc většina z nich, přešla do Bulldogs zcela dobrovolně. Proč by taky ne? Je to ku prospěchu všem. 🙂

    • ...! napsal:

      Podívej se hňupe kde by hráli kdyby nešli do buldoků nějakou pralesní 3. ligu…hráči kteří mají mnohem na víc 😉

Napsat komentář

*