Další utkání mužské nejvyšší soutěže, které vysílá na svém sportovním kanálu Česká televize, bude k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí budou v tomto utkání odvracet konec sezony, prohrávají totiž 0:2 na zápasy. Podobně je na tom i pražský Future.
28. 3. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav a Future budou odvracet konec sezony

 



Vítkovice si připsaly dvě vítězství a využily tak stoprocentně výhodu domácího prostředí. V obou zápasech Vítkovice přestřílely Boleslav. V prvním zápase zvítězily 7:4, ve druhém dokonce 11:7.

Největší pozor si budou muset dávat Ostravští na duo bratří Bouškových, kteří oba nastřádali během play-off již jedenáct kanadských bodů. Na vlas stejně bodů má vítkovický útočník Martin Tokoš.

Největší vrásky dělá trenérovi Vítkovic nejistota účasti v zápase dvou klíčových beků. Jednak zkušeného reprezentačního obránce a kapitána rytíře Vítka Daniela Folty, a také mladého Pavla Bruse.

Také na straně Boleslavi nebyli všichni hráči zdravotně v pořádku. Některé hráče limitovala viróza. Mezi hráče, kteří byli handicapováni byli Petr Novotný, Štěpán Slaný a jiní. Petr Novotný dokonce v prvním utkání ve Vítkovicích nenastoupil.

Druhým semifinálovým duelem je pak souboj pražských rivalů, a to Tatranu s Future. První dva zápasy vyzněly jasně ve prospěch úřadující mistra, který nasázel Future dohromady dvanáct branek.

Největší hrozbou pro Future, které už musí zabrat, bude jistě elitní formace Střešovických. Ti si zatím na place dělají doslova co chtějí, a jejich rival doposud na bránění této lajny nenašel účinný recept.

Future se tak bude snažit zlomit semifinálové prokletí. Aby si svěřenci Jana Zahalky prodloužili sezonu, nezbývá jim než vyhrát. A to jakýmkoli způsobem. V opačném případě pak budou mít černožlutí dovolenou.

Program 3. kola:
Mladá Boleslav – Vítkovice (SH Auto Škoda, 17:30)
Future – Střešovice (Podvinný mlýn, 18:30)

Foto: Šárka Rojková a Vojtěch Žilka


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*