7. 6. 2013 Superliga (13) KOMENTÁŘŮ

Jméno pro dceru kapitána? Fridrich nechal hlasovat fanoušky!

 



Střešovický Tatran opět překvapil. Tentokrát to má na svědomí kapitán Milan Fridrich, nechal fanoušky klubu hlasovat o jménu pro svou druhou dceru. To je trochu silnější kalibr, než volba soupeře pro poslední play off…

Tatran letos nechal před čtvrtfinále rozhodovat o tom, s kým se elitní tým střetne. Tentokrát zašel do trochu jiné dimenze…

Milan Fridrich, kapitán elitního týmu, se totiž se svou ženou Martou rozhodl svěřit výběr jména pro jejich druhou dceru právě do rukou tatranských příznivců! Už od čtvrtka se na klubovém facebooku hlasuje pro jedno ze tří, rodiči předvybraných, jmen.

„Od prosince jsme doma s Martičkou (manželkou) pořád probírali jména, až jsme se dostali do fáze, kdy máme tři, která se nám hodně líbí, a mezi nimi se pořád nemůžeme rozhodnout,“ vysvětluje hrající florbalová legenda českého florbalu Milan Fridrich. Nejen on se svou ženou se nad výběrem pořádně zapotili. „I v rodinném kruhu už se hlasovalo, ale znovu to byla remíza,“ doplňuje Fridrich postupný proces výběru jména pro dceru.

Milan Fridrich

Milan Fridrich

Jména, mezi kterými se budou fanoušci rozhodovat a ze kterých nakonec vzejde jedno jediné, pod kterým bude kapitánova dcera putovat životem, jsou tato: Klára, Valerie a Viktorie.

„U jmen jsme brali v úvahu především to, aby se nejednalo o nejčastější jména, která se u nás dětem dávají, zněla pěkně ve zdrobnělinách, aby se neopakovala v blízkém rodinném kruhu a především, aby se nám líbila.“

A bude se v budoucnu týmový manželský pár číslo jedna obracet znovu na fanoušky pro radu při výběru školy nebo ženicha pro jejich nevěstu? „Další výběry už budou zejména na dcerce a my jako rodiče budeme pomáhat. Vybrat jméno je naše právo a rádi si necháme mezi těmi třemi krásnými jmény poradit,“ uzavírá Fridrich.

Mezi jednotlivými jmény je možné vybírat v anketě na oficiálním facebookové stránce Tatranu Střešovice – www.facebook.com/tatranstresovice. Hlasování bude ukončeno a jméno oznámeno v pondělí 10.6. ve 13:00.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Tatran napsal:

    mohla by se jmenovat Tatran 🙂

  • Jeb napsal:

    Nebo by se mohla jmenovat Ondra Zamazal po nejvetsim fanouskovi tatranu….

  • floyd napsal:

    To už mi lehce zavání bulvárem pod heslem když se o mě moc nemluví tak se rychle připomenu nějakou ptákovinou (tady se nám někdo nechal patrně inspirovat Ivetou Bartošovou). Vybrat si jméno pro své děti jsme s manželkou opravdu dokázali sami bez hlasování. Příště navrhuji hlasovat na téma kdy souložit ? a) sudé dny b) liché dny c) jen o vánocích.

  • kkk napsal:

    haha. jak někdo může nechat hlasovat o jménu? :DDD ten toho asi moc nepobral :DDD

  • Zdenda napsal:

    Tak sorry ale to je nejvetsi ubohost.. A ne jen jeho samotneho ale i jeho manzelky.. Rodina je svata a tohle svedci o moralni inbe……. Na to jak je starej ak by to mohl mit srovna ne v hlave.. Ale bude to nejspis stejna habadura jako hlasovani o soupei v play off.. Ubohost nejvetsi

  • manas napsal:

    Bože vy jste banda ubožáků, je to snad jen na nich jak o jménu rozhodnou. Myslím, že je to docela fajn nápad, ale každopádně na tom nevidím nic ubohýho.

  • lucka napsal:

    I když mám jiný názor nebo nesouhlasím s věcí, kterou někdo udělal, ještě to neznamená, že budu někoho urážet. Svobodný a inteligentní člověk dokáže vyjádřit svůj názor, aniž by měl potřebu někoho úrážet.
    Že se nemůžu rozhodnout jaké zvolit jméno pro dítě, ještě neznamená, že si rodiny nevážím, úcta rodině se projevuje LÁSKOU! 🙂
    Nechte se inspirovat a žijte svůj život a nesuďte život jiných 🙂

  • roronyk napsal:

    A mě se to líbí, trochu moc „er“, a mohlo zaznít jedno česky znějící jméno, ale přeju jí hodně zdraví.

  • MP napsal:

    Viděl jsi Pelíšky?… S tímhle hlasováním… „Jdi do prdele, Sašo!!!
    To je ale ale sakra florbalový článek…

Napsat komentář

*