1. 7. 2013 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Zich vychytal finále a Ondruškovi se dařilo. Chodovu první test vyšel!

 



Chodov o víkendu ovládl 9. ročník Memoriálu Honzy Civína a první větší měření sil na novou sezonu mu vyšlo. Co víc, v sestavě Chodova nastoupily i čerstvé posily, které se ukázaly v dobrém světle a nástupci Radima Cepka na lavičce Chodova David Podhráský a Ondřej Neuman tak budou mít příjemné starosti.Chodov v základní skupině obsadil druhé místo a v semifinále vyzval Tatran. Ten porazil 6:2 a ve finále na něj čekaly Vinohrady. Ačkoliv se jednalo o prvoligového soupeře, sokolové kladli odpor a zlomily je až samostatné nájezdy.

Nový trenér Chodovských David Podhráský však může být spokojený. „Memoriál určitě s Ondrou Neumanem hodnotíme pozitivně! Jsme rádi, že jsme mohli kluky vidět v akci a že to všichni vzali za správný konec. Výsledek nebyl nijak důležitý, ale výhra samozřejmě také potěší.“

Tým z Jižního Města také poprvé představil své posily. Ve finále zazářil Martin Zich, který byl jedním z hlavních strůjců chodovského úspěchu. V rozstřelu za sebe pustil pouze skvěle provedený nájezd Lukáše Gregora, ostatní exekutoři na něm však ztroskotali.

Kromě Zicha ovšem mají Chodovští k dispozici také Jana Baráka. Podhráský tak bude mít těžký úkol rozhodnout se pro jednoho z nich. „Kdo bude jednička, ještě nevíme a myslím, že to ještě dlouho vědět nebudeme,“ nastínil situaci ohledně brankářů.

„Oba kluci stojí na stejné čáře a oba jedou naplno, takže myslím, že nás čekají poměrně příjemné starosti. I na turnaji se oba prezentovali spolehlivými výkony,“ potvrdil Podhráský, že oba brankáři se ukázali ve slušné formě.

Kromě Zicha se na hřišti představili i další posily. Hodně pozornosti bylo upřeno na Toma Ondruška, bývalého střelce střešovického Tatranu. Ondrušek se ve finále objevil v lajně s Ondřejem Mikešem a Tomášem Vojtíškem, ale jeho další přesuny nejsou vyloučeny.

V Tatranu byl Ondrušek zvyklý na první pětku, jak tomu bude v Chodově? „Lajnu Ondry Mikeše jsme na hřiště posílali jako první, Toma budeme určitě zkoušet vedle Ondry Mikeše i vedle Matěje Jendrišáka a uvidíme, jak to bude klukům šlapat,“ vysvětlil své záměry Podhráský.

„Na nějaká rozhodnutí je však ještě hodně brzy, ale je jasné, že Tom bude mít i na Chodově důležitou roli,“ dodal.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • David napsal:

    Neříkej hop… byl bych rád, kdyby to byla pravda, ale myslím, že by to chtělo ještě jednoho až dva zkušenější hráče, řekněme okolo 25 let, zbytek se doplní juníky a snad to bude dobré. Jinak to vidím, tak okolo 4-6 místa, ale to jsem viděl i před letošní sezonou, když odešli Šochman, Karas…

    • David napsal:

      Ano, videli jsme, ze byli ctvrti v zakladni casti… a dostali se do SF. Na tom proste nezalezi. Az PO ukaze pravou silu tymu.

      • David napsal:

        Asi jsem moc pesimistický, budu věřit, že se bude dařit aspoň stejně jako doposavad, trošku mi tam něco chybí, přeci jen na PO tady byl Max a to bylo znát, třeba se nějakej novej objeví 😉

  • florbal napsal:

    To bude chtít šáhnout do kešeně a koupit nějakého borce za půl mega, takhle se to přece dělá. A to se v tomhle sportu přece vyplatí… :-))

Napsat komentář

*