Série mezi Třincem a Znojmem jde do pátého zápasu. Šance jsou padesát na padesát a oprátka první ligy se tak houpe nad oběma týmy. Už dnes večer bude jasné, kdo si prodlouží sezonu a kdo na letošní extraligové boje nebude vzpomínat v dobrém.
15. 4. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Zápas o bytí či nebytí se blíží

 



Většinu es v rukávu drží spíše Znojemští. Hrají doma, poslední utkání dokázali vyhrát, nemusí v týdnu cestovat a navíc, Třinec míří na jih Moravy bez klíčového hráče. „Bohužel jsem do Znojma s týmem neodjel. Nedovolily mi to studijní povinnosti vzhledem k mé blížící se maturitě. Klukům budu ale držet pěsti,“ sdělil tahoun Ocelářů Jiří Curney.

Jak se v celé sérii potvrdilo, bude rozhodovat zejména proměňování šancí. Znojmo takřka v každém utkání slezský celek přestřílelo, ale i přesto dovolilo Třinci dvakrát vyhrát.

„Musíme si dát pozor na proměňování šancí, což se nám dosud moc nedařilo a hlídat si třineckou první lajnu. V posledním zápase jsme tyto činnosti zlepšili a bylo to vidět. V podobném trendu chceme pokračovat i dnes,“ hledal recept na překonání Třince Curneyho spoluhráč ze stříbrné juniorské reprezentace Ondřej Mikeš.

I když by se všichni nejraději viděli na koupališti nebo v parku na lavičce s kornoutem zmrzliny v ruce, budou si muset dát hráči obou klubů dostaveníčko ve znojemské sportovní hale. Tam se totiž rozhodne, kdo dá sbohem extraligové smetánce.

„Uděláme všechno proto, abychom si sezonu ještě krapek prodloužili. Už jen kvůli našim fanouškům a lidem, co nás celou sezonu podporují to musíme zvládnout,“ sdělil blonďatý znojemský špílmachr.

Utkání začíná v osmnáct hodin. On-line přenos z utkání můžete sledovat zde.

Foto: Petr Faraga


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*