Třetí barážové utkání patřilo jasně hráčům Bohemians. Ti se v polovině zápase dostali nad Znojmem do vedení, které už nepustili. Vynutili si tak proti celku ze samého jihu Moravy minimálně ještě jedno utkání.
26. 4. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemka odvrátila konec barážové série

 



Vstup do zápasu měli lepší hosté ze Znojma. Ti se už v páté minutě dostali do vedení, když zafungovala spolupráce dvou juniorských obránců Petříčka s Farkašem a druhý jmenovaný propálil pražskou modlu v brance, Lukáše Mücka.

O chvíli později bylo srovnáno, když se trefil Kubert, jenže Znojmo dokázalo znovu odskočit. Ze strany Jihomoravanů to ale bylo naposledy v utkání. Poté převzali otěže utkání hráči Bohemians, alespoň co střílení branek týče.

Po gólech elitní formace zelenobílých Richtera, Růžka a Jakoubka se outsider dostal do vedení. A jelikož v závěrečné třetině padlo po jedné brance na obou stranách, mohli Pražané slavit premiérové vítězství nad Znojmem.

„Byl to těžký zápas, kde jsme prokázali lepší koncovku. Navíc jsme poslední třetinu skvěle odbránili,“ nechal se slyšet kouč FBŠ Bohemians.

A opravdu. Střely v poslední části hovoří jasně ve prospěch Znojma, které vyslalo oproti šesti střelám Bohemky na Mücka šestnáct svých projektilů. Opět ale jihomoravští ostrostřelci vyhořeli na zdi jménem Mück.

„Náš výkon šel dolů s výkonem rozhodčích. Proti přesile se hrát nedá, ale nic se neděje. Stále vedeme a máme ještě dva pokusy na to, uhájit extraligu,“ sdělil evidentně pozitivně naladěný hrající kouč Znojma Libor Šťasta.

Čtvrté utkání série mezi Bohemians a Znojmem začíná dnes od jedenácti hodin dopoledne.

Výsledkový servis – 3. utkání:

FBŠ Bohemians Praha – TJ VHS Znojmo 5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
Branky: 11:00 Michal Kubert (Jiří Jakoubek), 23:42 Martin Richter (Jiří Jakoubek), 36:28 Adam Růžek (Jiří Sládek), 38:43 Jiří Jakoubek (Martin Richter), 46:34 Marek Hluchý (Petr Hromádko) – 04:55 Tomáš Farkaš (Michal Petříček), 17:38 Tomáš Janků (Pavel Palát), 47:48 Vít Bárta (Karel Virgl). Stav série 1:2.

Foto: Petr Faraga


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*