Již dlouho byl avizován Chrápkův odchod do Grünenmattu, ale až nyní se kluby dohodly na podmínkách přestupu. Tomáš Chrápek tak rozšíří kolonii českých hráčů v nejvyšší švýcarské soutěži.
8. 7. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tomáš Chrápek se stal hráčem UHC Grünenmatt

 



Kapitán ostravského Pepina a člen reprezentačního výběru se stane druhým českým hráčem v Grünenmattu. Ve švýcarském klubu bude působit po boku Radka Sikory. V minulosti zde hrál například český sniper Aleš Zálesný.

Chrápka si vyhlédl reprezentační kouč, který ve švýcarském klubu působí jako sportovní manažer. Chrápek ve Švýcarsku již delší dobu trénuje a pracuje. V dresu svého nového klubu by se měl představit na již blížícím se Czech Open v Praze, kde se klidně může potkat se svým bývalým klubem.

Pepino se tak bude muset vyrovnat s ochodem své dlouholeté opory. „Přejeme Tomášovi hodně štěstí v novém působišti a samozřejmě vynikající formu jak v klubu, tak i v reprezentaci,“ sdělil pro klubový web ostravského klubu generální manažer Rolf Franke.

Zároveň se ale boss ostravského Pepina podíval hodně dopředu. „Těšíme se také na to, až se po letech Tomáš do Pepina vrátí. Přinese nové přístupy a zkušenosti,“ zakončil Franke.

Foto: Petr Faraga


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*