19. 9. 2013 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hráče z Future jsem přivedl, pak už jsem nebyl potřebný, říká odvolaný Kovacs

 



Adam Kovacs už není trenérem Sparty. Ale už když přebíral nově se tvořící tým, tušil, že jeho mise nebude dlouhá. O tom, že končí, se dozvěděl den po návratu z dovolené.

Sparta má po 2 kolech na bodovém kontě nulu, nejdřív prohrála v Otrokovicích, pak ale doma dlouho vzdorovala nabité Mladé Boleslavi. Jenže ani zlepšení výkonu Adama Kovacse nezachránilo.

Trenér, který na jaře vedl Future, z odvolání překvapený nebyl. Prý by přišlo i ve chvíli, pokud by začal sbírat body. „Dalo se to čekat. Sparta chtěla od začátku sparťanského trenéra. Že to povede Jarda Berka, bylo jasné už v počátcích,“ myslí si. „Mé působení cítím spíš jako pokus o to stáhnout s sebou co nejvíc hráčů z Future. Když už nebylo co tahat, nebyl jsem až tak moc potřebný,“ usmívá se.

Zatímco měla florbalová extraliga přestávku kvůli kempu národního týmu, Adam Kovacs byl na dovolené v Chorvatsku. A den po návratu mu vedení Sparty sdělilo nemilou novinu. „Oficiálně to bylo den po mém návratu. Ale rozhodli o tom, když jsem byl u moře,“ říká.

Na Spartu se ale nezlobí. „Je tam jasná filozofie, tak proč tam mít člověka, který má jinou? Když končil Future, nešlo o spojení 2 klubů, ale o rozvoj Sparty,“ vysvětluje. „Ale rozešli jsme se v dobrém. Spartu mám i tak rád a přeju jí, ať se nakonec všechno v dobré obrátí,“ dodává Adam Kovacs.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*