21. 11. 2013 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

VÍTKOVICE POKRAČUJÍ V NÁPRAVĚ! V Severské jízdě sestřelily Tatran

 



Vítkovice oplatily střešovickému Tatranu 9 dní starou porážku a nakonec zvítězily vysoko 8:3. Tatran ve 3. třetině sahal po vyrovnání, ale 3 góly vstřelené do opuštěné branky jeho snahu definitivně ukončily. Celkem 4 body se na vítězství úřadujícího šampiona podílel Lukáš Veltšmíd.

V Chomutově se od začátku hrál svižný a kvalitní florbal, 728 diváků si tak přišlo na své. Vítkovice měly skvělý vstup do utkání. V 5. minutě otevřel skóre Zdeněk Žák. Úřadující mistři ve své snaze nepolevovali a do konce úvodní 20minutovky přidali ještě další 2 branky. V obou měl prsty Lukáš Hájek.

Střešovice ve 2. třetině zlepšily svůj herní projev a hned v úvodu svého soupeře zaskočily. Po 10 vteřinách prostřední periody snížil Jan Natov. Tatran byl jednoznačně střelecky aktivnější, z velkého množství šancí však vytěžil pouze jediný další gól, o který se postaral Michal Podhráský.

Jan Řehoř v obležení vítkovických hráčů.

Jan Řehoř v obležení vítkovických hráčů.

Střešovičtí sahali ve 3. třetině po vyrovnání a dostali se do několik nadějných příležitostí, Vítkovice však držel gólman Ciompa. A pak přišel úder na druhé straně. Hájek skvěle přes šířku hřiště našel Veltšmída, a ten chladnokrevně zakončil. Tatran ještě stihl na 4. vítkovický gól reagovat, když se po parádní akci trefil Gruber, to ale bylo ze strany Pražanů vše.

Svěřenci trenéra Jakoubka pak zkoušeli hru bez brankáře, zvrátit výsledek už však nedokázali. Naopak Vítkovice ještě přidaly další 3 zásahy do prázdné branky a zajistily si posun v tabulce už na 6. místo.

STATISTIKA ZÁPASU

TATRAN – VÍTKOVICE 3:8


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*